Autor: 021.rs

Info
24.06.2024.
09:23 > 09:29
Članovi Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije (NSPRS) odlučili su da u sledećoj školskoj godini ne upisuju ocene u es-dnevnik.
  • Nina

    24.06.2024 19:27
    Nezavisni sindikat?
    Pa vi baš i radite ono što vlast zeli
    Sve vreme nastavni kadar vuče po prašini...
    Malo strajkić pa dobijete povišicu,pa opet veslaj i tako u krug...
    Bolje se udružite i dobro koncipirajte vaše probleme i tražite da se krivični i kazneni zakon promeni u tom smeru u vezi vršnjačkog nasilja,nasilja nad profesorima i školstva..
    Ima ko će vas podržati
    Pokrenite peticiju...
    Treba biti lukav i pametan i igrati kako je u ringu...
    @eureka
    najbolje plastično opisano stanje....
  • Spiridon Kopicl

    24.06.2024 11:45
    Narod ( jadnici ) koji na ovoj temi lupa minuse, nema buducnost....
  • NS

    24.06.2024 11:18
    Ocena nije merilo znanja ali bar okvirno znamo kakvo znanje ima naše dete. Zbog pojedinaca nasilnika treba svi da trpimo. Takve roditelje treba strogo kazniti po novčaniku a decu nasilnike odmah ispisati iz škole. Svi bi se smirili
  • Novosadjanka

    24.06.2024 11:13
    Puna podrska!
    Posle svega sto se desilo prosvetni radnici treba da za ovu skolsku godinu da svima zakljuce petice, u znak protesta.
    Dok se ne ispune SVI zahtevi i hitno ne donese ozbiljna strategija obrazovanja sve skole treba da obustave rad. To je jedini nacin da se ovo drustvo probudi i da vec jednom shvatimo da bez obrazovanja nemamo buducnost.
  • Eurekaaa

    24.06.2024 10:54
    Mislili i smislili
    Mislim da je neophodno ukinuti i saobraćajne propise a pogotovo semafore!!! Oni su najveći uzrok konflikta u saobraćaju. Nisu? Aaaa pa da, tu imamo krivičnu i kaznenu politiku. To što je selektivno primenjujemo nema veze. To je i cilj, zar ne?
  • Hm...

    24.06.2024 09:39
    Kakav beli štrajk, svi, ali svi prosvetni radnici u celoj Srbiji treba da stupe u štrajk, ne štrajk upozorenja, nego generalni i da kompletno obustave nastavu, ili da svi daju otkaze u isto vreme, pa će valjda onda vlast da stavi prst na čelo i da se pita neke stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna