Autor: FoNet

Info
25.06.2024.
08:40
Inicijativa ProGlas saopštila je da se protivi realizaciji projekta "Jadar" sve dok se u Srbiji ne uspostave uslovi za pravi društveni dijalog o toj važnoj društvenoj temi.
  • Fotošop

    25.06.2024 21:54
    Lobi
    @ Nikola
    Niko kao "blažena", bivša bankarka - agentkinja za uvaljivanje kredita, koja je prvo magistrirala u inostranstvu, a zatim (posle magistrature) završila osnovne studije ovde, ne može tako uspešno rasturiti i rasprodati EPS i prodavati trulu priču o litijumu.
    Niko se bolje od nje, sadašnje ministarke, ne "razume" u temu.
  • Nikola

    25.06.2024 16:31
    Siguran sam da bi Ceca Bojković bila idealan ministar rudarstva.Razume se žena u temu.
  • Ili

    25.06.2024 16:22
    @ Neko
    Da se možda prvo obavestite o "reputaciji" RT u svetu. Da pogledate kako izgledaju pustinje gde oni "rudare" (ovo bi bio prvi put da otvaraju ovakav rudnik na plodnom poljoprivrednom zemljištu). Da saznate kakva "iskustva" imaju sa ovom vrstom rude (nikakva). Da se upoznate da li su ispunili ranije data obećanja u pogledu ekologije (nisu). Da li je "lokalno stanovništvo" (tako zovu one koji žive u blizini rudnika) sa njima zadovoljno (daleko od toga).Da saznate kolike su kazne (milionske) platili zbog kršenja propisa zemalja u kojima "rade". Zapitate se zašto su imena "stručnjaka" koji su radili studiju tajna, zatamnjena ili neistinita.
    E, onda donesete odluku da li sa takvima treba razgovarati i ući u bilo kakav dijalog.
  • priroda

    25.06.2024 12:13
    uh
    Mozete vi mnogoo bolje saopstenje da date. Ovo je mlako, kakvi pregovori sa ovakvom vlascu koja nas je slagala vec toliko puta. Kakva strucna debata kad su njihovi 'strucnjaci' anonimni, nece da im navedu imena na studiji o proceni rizika. Uozbiljite se ili se ne oglasavajte.
  • H

    25.06.2024 11:57
    H
    Onom kome nemozes verovati kao AV nemas sa njime sta razgovarati. Kada krecu Protesti jer svako cekanje taktiziranje i sl.nema mesta u borbi za nasu Srbiju!
  • Симеон

    25.06.2024 11:25
    Кебару за директора пројекта
    Препустити овакав пројекат људима који су тренутно на власти је равно самоубиству и исто то важи и за оне претходне. Када прво будемо вратили народну имовину грађанима, развили на здарви начин привреду и посебно пољопривреду и сточарство и пре свега када овај народ доведемо у ред, да не буде прост, бахат, неписмен и некултуран е тада ћемо моћи да разматрамо савремене пројекте и како да се бавимо њима. Па какве само сподобе имамо на важним функцијама у држави и њеним фирмама, па то када би насумично бирали из најнижег и необразованијег слоја друштва, мислим да не би извукли такве бисере.
  • Građanka

    25.06.2024 10:06
    Pametno iskoristiS
    Super da nas ne potone.Da sami proizvodimo finalne proizvode da i zapad zavisi od nas.
  • Uh

    25.06.2024 10:04
    Ajde molim vas ne mesajte se. Ima ljudi sa svih grana politickog spektra koji se protive ovome. Zasto moraju aktivisti da se zalepe za svaku mogucu stvar koja se desava?
  • Mile

    25.06.2024 09:59
    Mile
    Svi to znamo i nikakve pregovore netreba voditi jer to je prihvaćanje! Ovo moze samo masovne blokade BG Auto Puteva Srbije sa ne manje od 50 100 hiljada Gradjana zaustaviti i nista vise! E sada dali ima zelje volje i snage kod Gradjana za tako nesto? Ovo sa Litijumom je gotova stvar i najvjerovatnije počinje u Julu ili Avgustu.
  • Neko

    25.06.2024 09:51
    ?
    Kako s nekim da razgovarate ako u startu kažete da ste izričito protiv?Kako donosite odluku ako niste čuli drugu STRUČNU stranu?Normalno je da prvo razgovarate pa kad se ukrste mišljenja,dokazi onda kažete da ste protiv.
  • Analitićni guru

    25.06.2024 09:26
    Koja
    Sad ovo stranka ? Su sa mašinskim mozgom il sa belim...
  • Miloš

    25.06.2024 09:10
    Vidim ja neko mi fali ovih dana kad eto ti njih...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna