Autor: 021.rs

Info
29.06.2024.
13:17
Viši sud u Nišu odbio je sve žalbe niške opozicije oko neregularnosti na lokalnim izborima održanim 2. juna, izjavila je za RTS advoktica koalicije "Biramo Niš" Dragana Milutinović.
  • Gradjanin

    29.06.2024 18:44
    ahaHAHahaHAHA AAA! srpske institucije MILIĆU!
  • Vlada

    29.06.2024 15:50
    Znaci ovako: prvo taj isti Visi sud prihvati skoro sve prigovore Niske opozicije i nalozi gradskoj izbornoj komisiji da ponovo odlucuje po njima, taj isti GIK ponovo odbije prigovore i onda Visi sud to prihvati pa i on odbije prigovore koje je prvi put prihvatio. Moje pitanje: Sta se u medjuvremeno promenilo pa je Visi sud promenio svoju odluku i koja instanca u ovoj drzavi po Ustavu ima vece pravo odlucivanja: Gradaka izborna komisija ili Visi sud? Koja smo mi smejurija od drzave, ali neka, svaki narod zasluzuje vlast koju ima.
  • Zanovetalo

    29.06.2024 14:16
    I sta sad?
    Kome dalje mogu da se zale?Strazburu ili Hagu?
  • Krađa na zapisniku

    29.06.2024 13:30
    Auuu kakva krađa izbora u Nišu ?!
    Pokrali izbore na zapisnik pošto su objavili konačne rezultate gde je opozicija pobedila, a onda kad su stranački kontrolori otišli kućama sutra dan priložili falsifikovane izmenjene zapisnike !
    Vučić i SNS su nelegitimni, pokrali su izbore na zapisnike i slagali glasače jer su pre izbora o Kosovu govorili jedno, a sada posle izbora idu u Brisel na dijalog sa EU posle Poglavlja 35.
    Treba ujediniti proteste protiv Rio Tinta, oko izdaje Kosova i oko krađe izbora u Nišu u jedan protest sa zahtevom za ponavljanjem izbora u Srbiji na svim nivoima jer SNS i Vučić nemaju legitimitet, pokrali su izbore i prevarili glasače oko Kosova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna