Autor: Beta

Info
01.07.2024.
10:05
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je crnogorska policija obavila razgovor sa suprugom čoveka koji je u subotu ranio žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu.
  • zztop

    01.07.2024 13:22
    Dačiću nadam se da će neko jednom proveriti i vaše telefone pre nego što ih bacite u dunav il savu ...
  • moki

    01.07.2024 11:36
    zajebavate se masno
    Predstava za tupavu masu koja ne zna da misli svojom glavom, a takva je nažalost većina u nas....
  • Gimme Shelter

    01.07.2024 10:35
    Banana
    Dačić i Vučić su rekli da je to akt terorizma!!? Tuzilac tek nakon istrage izdaje saopštenje i objavljuje da li je ili nije neko deli teroristički napad ili ne.
    U ovom slucaju mi imamo čoveka koji je u neradan dan kada nikoga nema u ambasadi dosao naoruzan amaterskim samostrelom od 3000dinara i gadjao ne ambasadu,već policajca,te ja sumnjam da su njih dvojica imali neke nerasciscene račune. Sta mi znamo,to je da je Predsednik u slucaju nestale danke izašao pred tv kamere i rekao da su ubice uhapsene,a danas ubice poricu svaki kontakt sa nestalom.Mi imamo bezbroj slucajeva gde su političari pokvarili istragu i sve je otislo u potpuno drugom pravcu i nikome ništa,tako da ja ne verujem da je taj napadač imao bilo kakve terorističke ideje,a to što je proverio veru i postao musliman,to što ima zastave issisa ja to nisam video,pa i to nije dokaz da je on terorista.
  • TBL

    01.07.2024 10:16
    Televisa presenta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna