Autor: Beta

Info
03.07.2024.
16:05 > 16:10
Dok većina Ukrajinaca veruje da će Kijev pobediti u ratu protiv Rusije, Evropljani su skeptičniji, pokazalo je novo istraživanje Evropskog saveta za spoljne poslove (ECFR).
  • Б

    03.07.2024 20:52
    Још једна цигла у зиду
    Још једна цигла у зиду спиновања. Бајден катастрофалан у дебати, странка Марин ле Пен добила највише на председничким изборима у Француској, сутра избори у Енглеској и повратак Најџела Фаража и Џорџа Галовеја. Најављена помоћ у оружју Украјини која тек треба да буде произведена, сад ова анкета. Иде се ка томе да се нађе оправдање да Украјини помаже мање и мање, јер је јасно да не могу да добију рат. Идеја је да рат траје што дуже, у чему руска тактика "данас напредујемо метар, сутра два, прекосутра повлачење 10-20 километара" значајно помаже. САД ће бити једини победник рата у Украјини. Европа ће постати музеј на отвореном, зависна од милости с друге стране баре.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna