Autor: Beta

Info
05.07.2024.
22:42 > 10:31
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik "već dugo se nadigravaju na temu ko je veći Srbin".
  • Komšija

    21.08.2024 18:59
    @MK

    Mnogo je smeštno kad Bosanci pričaju o poređenju sa precima, pa vi što ste bliže civilizaciji to jače regresirate u plemensku zajednicu...
  • Мрђо

    05.07.2024 23:48
    "Ским си сонаквим си" што би реко наш народ а народ је уве управу.
  • Антун Чупак

    05.07.2024 16:47
    Са киме се надиграва тај такозвани немачки стручњак???!!!
  • MK

    05.07.2024 13:50
    Stručnjaci za Srbe
    Nemci se baš trude, evo već se to broji na stotinu godina da nas prouče. Misle da sve znaju, ali... Ovi današnji Nemci nisu po pameti ni prineti svojim precima, pa kada onima to nije uspelo, ovi bolje da se okanu tog posla, ne polazi im za rukom. Ako su uzorci njihove mudrosti Šolc i Berbok, generali koje prisluškuje ko god hoće, nema od tog posla ništa.
    Inače, koga to treba zaustavljati i zašto?
    Ni Nemce nije niko zaustavljao da se ujedine u XIX xeku, dali im i da se ujedine i posle Drugog svetsko rata, što nije trebalo dati, i sada bi oni nekud dalje i da gazduju okolo. Možda sa se potrude da gazduju sami u sopstvenom dvorištu! Mnogo američkih baza u Nemačkoj, ne znam da li su američki vojnici i danas tako omiljeni kod Nemica, kao što su nekad bili?
  • Aco Drugosrbijanac

    05.07.2024 13:50
    Dodik ne treba da se slika sa izdajnikom Vučićem i daje mu na važnosti.
    RS i Dodik su se sami odbranili i ne treba da se Vučić slika na Saboru i pominje RS i da brani nešto što su drugi odbranili.
    Vučić neka brani teritoriju Srbije i pokrajinu Kosovo i rezoluciju 1244, neka se okane slikanja sa Dodikom i pominjanja RS koja je odbranjena.
    A autoru ovog teksta, nije bilo nikakvog cirkusa u GS UN, nego su u GS UN glasali Amerika, Britanija, Nemačka, Italija i Francuska da su Srbi genocidni, i to ostaje za vek vekova i sad se zna da su to neprijatlji Srbije.
    A zbog prekršenog Dejtona u UN sada RS ima pravo na otcepljenje, i to niko neće moći da spreči pošto se odnos snaga u svetu promenio.
  • Grbavi

    05.07.2024 12:36
    Nemačku stručnjak. Idi matori u nemačku tamo fale stručnjaci, mani se Srba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna