Autor: RTS

Info
07.07.2024.
08:27 > 08:27
Zbog veštačke inteligencije za poslednjih godinu i po dana broj prevara kod rezervacija turističkih aranžmana skoro je udvostručen.
  • Turista

    07.07.2024 12:43
    S razlogom booking.com
    Kako se dovijaju agencije i mafija koja je godinama prosperirala na deranju turista. Booking, dragi moji, booking.com a ne laži i obmane.
  • Zoro57

    07.07.2024 10:47
    Sajber budala
    Termin buking se moze odnositi na rezervisanje preko raznih platformi pa i neformalnih grupa. Ako govorimo o booking.com platformi, sa bukiranjem smestaja u raznim evropskim zemljama, nikad problem. Na booking.com da bi ste rezervisali/platili smestaj morate da se registrujete i logujete sa UserId i password. Komunikaciju onda ostvarujete iskljucivo preko ove platforme sa pruzaocem smestaja kao i sa samim Bookingom ako ima nekih problema. Neposredno pred Coronu, bio placen smestaj u Italiji/ nekoliko gradova , mart mesec i Portugal, maj mesec/.
    Sve do centa Booking vratio automatski nakon sto smo otkazali smestaj u roku, cak nam je jedan gazda u Bergamu vratio novac iako smo bukirali smestaj bez opcije refundacije.
    Svaki problem se resava sa Booking.com direktno.
    Pitanje: kad je vracen novac uplacen preko agencija zbog Covid ogranicenja?
  • Milana

    07.07.2024 09:47
    Pritajena prevara
    Za razliku od ovih pojedinačnim slučajeva, mnogi je opasnije agencijska prevara, koju rade većina agencija. Na sajtu poznate ag. reklamira se Kemer, Turska, polazak u 12,10 avionom za dva sata leta, povratak u 17,45 Ntog dana...Nadate se kupanju oba ta dana...
    U stvarnosti, polazak sa 3 sata zakašnjenja(svaki dan i svaki let), povratak u 6,00 ujutro? Ukraden i čist dan i čist jedan pansion OI.
    Proverom na Air Serbia, sezonski raspored letova, ne postoji povratni let popodne, nego samo taj u 6.00. Smišljena prevara.
  • Lexv

    07.07.2024 08:58
    Ma da, preporuka da je sigurnije da putujete preko agencija je cista laz. To je kao kada biste vuku dali ovce da vam cuva. Ne prodje nijedna godina a da neka agencija ne ojadi putnike koji dodju u neplaceni smestaj a gazda ispari sa lovom. Sigurnije je bukirati sam. Ja 20 godina sam bukiram svoja putovanja i jos nijednom me nisu prevarili.
  • Zebra

    07.07.2024 08:40
    Zar booking neće uraditi refundaciju ako kroz njihovu platformu dođe do prevare?
  • Ако

    07.07.2024 08:39
    Ако
    си у могућности купиш неку некретнину на мору и уживаш! Ми смо купили стан у Будви 45м2 новоградња и два три месеца обилазимо целу Јадранску Обалу. Ако баш желиш неке даље дестинације имаш квалификоване Агенције које новчано гарантују за ваша путовања и боравак и лепо платиш...мошда скупље али зато имаш сигурност и 100% реализацију договореног!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna