Autor: Beta

Info
09.07.2024.
17:28
Izraelu su potrebne sirovine za municiju u nastavku rata protiv Hamasa.
  • Izvidjac Futog

    09.07.2024 18:42
    Ok
    Ok je trgovina .Ok je profit.Ali da mi zbog kratkorocnog profita ne ostanemo bez orudja oružja i municije.A istovremeno ne izgubimo prijatelje ili da steknemo nove neprijatelje.Mislim na Ruse i na Hamas ili Hezbolah.Sada se pokazalo kako kada izbije sukob malo duži od mesec dana čak i velikim jakim vojskama ponestane opreme i municije i uopšte drugog ratnog materijala.Mislim da nije samo profit u pitanju već i odredjeni pritisci da Srbija izvozi municiju i oružje gde ne bi trebala.Kako god ovaj sukob u Ukraini neće skoro stati a ima tenndenciju da se proširi.Tako da bi bilo pametno da i naši magacini budu popunjeni stopostotno.
  • Ђорђе

    09.07.2024 18:17
    Да Израела нема, исламисти би одавно напали Европу. Израел им је кост у грлу, земља у којој и сами арапи којих има 20% живе боље него у иједној арапској земљи, посебно жене. Подршка!
  • Dusan

    09.07.2024 18:10
    Da li je Izrael pod sankcijama un?nije. Tako da da po svim zakonima možemo da izvozimo.
    Da li je časno? Naravno da ne.
    Ali novac u čast nemaju veze u životu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna