Autor: Beta, Biznis i finansije

Info
16.07.2024.
12:14 > 21:25
Privatni sektor upisao je spoljašnji i unutrašnji dug od 51,5 milijardi evra.
  • Mbm

    17.07.2024 10:49
    "finansijska stabilnost"
    Preuzmite taj deo jscnog duga id gradjana, jer koliko god da radili, moraju da se zadužuju, sto utvrdjuje da su zarade, koje svi i ne mogu ostvariti, neprimereno niske, pa ljudi moraju da se zaduziju. U režimima gde drzava prividno smanjuje javni dug tako što "likvidira i rasprodaje" drzavna preduzeca i imovinu, nasilno oduzima radna mesta i zarade id kojih mogu živeti, gradjanima, cifarski prikaz takvog jscnog duga je tendenciozno netacan, jer su svi gradjani, a ne samo pripadnici vlasti, stub drzavnosti, i NISU TROSAK, vec gradjani kojima je opstanak u drzavi ugrozen i nasilno unisten. To bi morao da razime gospodin Šoškić i ostali "ecc stručnjaci" jer je to drzava prava, a ne ekonomske racunice, posevno ne kada je ista izvedena na problematicnim parametrima. Repuvlika Srbija je drzava naroda i gradjana, a ne troskova i udela, jer u tom istom sistemu teoskova i udela i taj gospodin Šoškic i ostali ecc krizni eksperti, primaju solidne plate i nisu kasta iznad gradjana niti klasa kojs je orivilegovana da zivi. Posebmo ne, kada se zna da ro drzave rade kako bi povlačile nove dugove u MMF ili slicnim "agencijama kapitala". Dakle, nema krucijalnog sistemskog odgovora od "eksperata ekonomije" od cega, kako pod kojim uslovima kojih nema, mofu ziveri i garantovano je pravo ns zivot, gradjani bez radnih mesta, bez posla, bez zarada jer ni diskriminacija niti segregacija u Srbiji nisu dozvoljeni i jesu protivzakoniti. Drzava koja nije sposobna da napravi drzavnu privredu je problem.
  • Kao

    17.07.2024 09:59
    Kao
    Privatnika nikada nisam bio u vecim dugovima i kreditima! Bukvalno sve mi je pod kreditima ali sta da radis…guras guras I do guras do bankrota! Ako me SNS ne izvuce sa bespovratnim subvencijama…ali ta sam trazio to sam i dobio! Hteo sam biznis kola komfor nov stan auta garderobu…bez evra u dzepu epa toga nigde nema! Hvala na 6 godina luks zivota od Jeseni???
  • Nana

    17.07.2024 09:12
    Izvrsno vece plata spremacice sa srednjom skolom i 30 godina staza je 45,000 dinara,a sefa sa kupljenim fakultetom i nepotizmom je 130.000 dinara bez prekovremenog pa ko tu zeza?
  • znamo se odavno

    17.07.2024 06:48
    Paaa....prvo sto se uci je da se uzme kredit. Kanda su profesori sa sns akademije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna