Autor: Telegraf.rs

Info
19.07.2024.
17:14 > 17:15
U Bačkom Petrovom Selu, ubijena je žena stara 74 godine.
  • Nemanja

    20.07.2024 14:36
    @Ajme Nama
    Kada posumnjaš da ti je neko provalio u kuću, ako si naoružan, prvo ispališ par metaka u prazno, jer ti je cilj da uljez shvati da nema zezanja i odustane od (zlo)namere. Time izbegavaš i čuvenu "upotrebu preterane sile" zbog koje možeš da odgovaraš. Ko ima automatke pištolje, uvek je dobro držati prvih par metaka ćorke za takvu situaciju. Niko ne očekuje da žena od 75 godina reaguje kao Simo Häyhä, ali jedan ispucan metak/patrona u prozor ili plafon itekako prave razliku u ovakvim situacijama.
  • Kakvi komentari

    20.07.2024 12:35
    Ubijena žena u kući
    Da,kažete...građani razoružani,verovatno baba bila naoružana do zuba sa oružjem bez dozvole,pa vratila oružje...heheee...kakvo li je vaše razmišljanje!?!?U jednom komentaru piše...dovoljno bi bilo bilo kakvo oružje...Ej druže...mogu imati šta hoću,kada mi upadnu iznenada(pogotovu starijim osobama),čovek ne može ni da stigne da upotrebi ...lopovi već odradili posao!Jedino rešenje vidim:ako uspiju da pronađu počinioca...doživotne kazne zatvora kao za sva najmonstruoznija dela...treba ih maksimalno iscrpljivati,fizički eksploatisati da rade najteže poslove...dati jednom dnevno par zalogaja...održavati ih u životu dok ne pocrkaju.Posle takve kazne bi svaki budući lopov razmislio dali mu se isplati ići u ovakvu igranku,toliko!!!!
  • Ivice

    20.07.2024 12:34
    Podnesi
    Ostavku!
  • Ajme Nama

    20.07.2024 12:22
    Za ove pobornike oružja koji misle da bi se baka spasila da je imala oružje, dajte mi neki primer koga je oružje u kući spasilo.
    Toliko je životnih situacija gde ne možeš znati da te žele opljačkati, pa da imaš vremena uzeti oružje. Znate, obično pljačkaši to ne najavljuju.
  • Joja

    20.07.2024 08:44
    @dosta mi vas
    Nije ni morala imati pištolj, dovoljna bi bi bila i stara položara, ma i jednometka petlara je dobra kad se nema bolje... ali i to je oduzeto!
  • Milan

    20.07.2024 08:03
    Dozvoliti narodu da može svim sredstvima braniti svoju porodicu i imovinu i omoguciti mu legalnu nabavku oružja, onom koje je oduzeto ionako nema traga.
  • Dosta mi vas

    20.07.2024 07:47
    Eto
    Opet vucko kriv..
    Baba od 74god nije imala pistolj da se odbrani??
  • Život

    20.07.2024 07:05
    U Srbiji
    Mi smo toliko ne uredjena država da niko ne odgovara za ubistvo ali niko i sve manje se kažnjavaju za teška dela.Većina političara je umešana u neko delo tako da neće menjati zakon sigurno.
  • Realista

    20.07.2024 01:50
    @Vidivnjaci
    Jako lose radis ovaj PR Mup-a.
    Po tebi niko nije kriv jel?
    A kad uvatite pilicara, sve i jedan je od ranije poznat policiji.
    Aj sad jel sve znate ili nista ne znate?
    Moje iskustvo s vama je da bas nista ne znate... Osim da drzite predavanje sta smo mi gradjani trebali i kako smo trebali, da ne dodje do toga do cega je doslo.
    Na dve prijave gde sam bio ostecen, dobio sam 2 predavanja sta sam ja lose uradio i ni jedan slucaj nije resen.
    A sa svake plate deo primanja ide na vase plate, i jos nemate blama.
    Obicnom gradjaninu ama bas nista ne koristite.
  • Mala zemlja

    20.07.2024 00:52
    A patrole nigde po selima? Kafići zato cvetaju od policije..
  • Зоран

    19.07.2024 23:15
    Одбрана
    Акција разоружавања грађана дала је ветар у леђа којекаквим криминалцима чије су мете старији људи, односно имовина.Наш закон је веома чудан, криминалац може да употреби било које оружје или физичку силу, а ви смете да одговорите само адекватном силом, односно истим оружјем, ако одговорите "прекомерном" силом ви сте у невољи и лако можете завршити у затвору као окривљени који је пружио прекомеран отпор нападачу.Званично кримос може да вас нападне чиме хоће, а ви морате добро да одмерите чиме ћете одговорити на напад на вас лично, или на ваш посед стан, или покретну и непокретну имовину!?Закон треба хитно мењати, лична имовина, лични посед , стан, или ваша кућа треба да буде нешто што је светиња и неповредиво и да ви имате права на сваки начин да браните свој живот и имовину па и уз употребу оружја ако за то нисте способни да урадите личном силом.
  • Vučić razoružao Srbe

    19.07.2024 22:59
    Krenula ubistva po selima po kućama, jer je Vučić oduzeo oružije legalnim vlasnicima pištolja sa dozvolom.
    Sad lopovi znaju da po kućama nema oružija i bez straha će da upadaju u kuće i da ubijaju ljude, ova žena je iz tog razloga stradala, a biće toga još. Taj ubica što ju je ubio za koju noć će ponovo da upadne u drugu kuću jer zna da je Vučić oduzeo pištolje stanovništvu !
  • Aaaa

    19.07.2024 22:27
    @vidivnjaci
    Ne treba da bude vidovita , nego da adekvatno kazni svaki zlocin, pa im nece padati na pamet da to rade. Lepo nekoliko njih na dozivotnu robiju u neki rudnik pa da vidis da li ce se smanjiti procenat kradja
  • Vidivnjaci

    19.07.2024 21:16
    @ Ostrvo. Po tvome policija bi trebala da ima vidovnjaka da predvidi koja će budala upasti u neku kuću i ubiti nekog pa da spreči. Koje gluposti se pišu po komentarima.
    @ Plača poreza Šta dobijaš time ako podnese ostavku. Možda pretenduješ za ministra i da reši sva ubistva i sprečio buduća.
  • Miloš

    19.07.2024 20:31
    Toliko smo bezbedni da su i po seocima počeli da ubijaju.
  • Marko

    19.07.2024 19:12
    Ostro
    Policija mora ostrije da postupa. Nije dobar odgovor policije da je slucaj uspesno resen. Slucaj se mora predvideti i uspesno spreciti. Svako drugo resenje unosi sve veci strah medju gradjane.
  • Plaćač poreza

    19.07.2024 17:31
    Ivica Dačić da podnese ostavku. U malenoj Srbiji ne prođe ni jedan dan bez ubistva, smrti i neke nesreće.
  • Misko

    19.07.2024 17:29
    Srbija sigurna drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna