Autor: Beta

Info
20.07.2024.
19:17 > 19:14
Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju do 70 minuta na više graničnih prelaza.
  • Mary Poppins

    21.07.2024 00:06
    Već decenijama se 3 vikend jula oko 1 milion turaka iz evrope vozi pravac Turske,a 3 i 4 vikend avgusta se svi ti vraćaju iz Turske ka evropi. Takodje se srpski gradjani,gradjani Kosova i makedonije voze iz evrope kućama na odmor,kao i sto turisti iz Madjarske,Poljske,Slovačke i Ceske voze ka Grčkoj te je taj 3 vikend izuzetno kritičan,ali kako sve ovo traje već decenijama zanimljivo je da srbija ne ume da za taj 3 vikend jula obezbedi granicne prelaze,doda mobilne naplatne kucice za putarinu, zasto se ne obezbede mobilni toaleti,zasto se ne ociste parkinzi,benzinske pumpe,ti putnici u tranzitu kupuju kupuju benzin, jelo, piće i kao naši gosti zasluzuju poštovanje ,pažnju i sigurnost.
  • Zamenik zamenika

    20.07.2024 19:39
    Pitaju li se zašto u čitavoj Evropi postoji taj jedini granični prelaz?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna