Autor: Beta

Info
22.07.2024.
16:51
Skupštinski Odbor za prostorno planiranje predložio je da Skupština Srbije prihvati predlog izmena zakona o izgradnji stanova za snage bezbednosti, koji je podnela Vlada Srbije.
  • Miki

    31.07.2024 11:29
    Bezakonje
    Sad se uhvatili za stanove bezbednjaka a sto im lepo u ugovoru nisu predocili da se nesmeju izdavati.Lako je sad kad si nekog obmanio i imas istrumente u rukama da sada ucenjujes nekog
    i uskracijes mu osnovna prava zagarantovana ustavom.Ajde da vidimo ko ce po ovim uslovima i sa ovim klauzulama, kupiti te stanove.Niko.Ostace prazni i propasce kao i sto propadaju u mnogim gradovima.Primer.Dve zgrade sagradjene identicno i opremljene.U jednoj su useljeni stanari ub drugoj ne.Useljena odrzava se i izgleda lepo a od ovu neuseljenu samo su zidovi ostali.Nemozes isplanirati ceo zivot i tok zivota se menja iz casa u cas.Taj sto misli da moze da predvidi tok zivota svakamu cas.Veliko bezakonje.
  • Komšija

    24.07.2024 13:41
    Kad se stanovi kupovali po 100DM niko se nije bunio
  • Velja

    23.07.2024 14:59
    Sram ih bilo
    Da ih bude sram cistacica u bezbednjacima ima stan a profesor nema stan.Ovo nema nigde kako je prosveta unistena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna