Autor: Tanjug

Info
23.07.2024.
06:27
Izvršni direktor kompanije Stelantis Karlos Tavares izjavio je da je Memorandum o strateškom partnerstvu u oblasti mineralnih sirovinaSrbije i EU veoma dobar potez za Srbiju po pitanju litijuma.
  • Petar

    23.07.2024 12:54
    super
    Komentari na ovoj portalu ne prestaju da budu interesantni. Retko koliko neznanja i neupućenosti se ovde vidi. Uvek mi je zanimljivo da vas čitam, mada kada opet razmislim, više je tužno, ako odluke i van interneta donosite logikom koju ovde pokazujete.
  • vladaNS

    23.07.2024 09:03
    ?
    Ovi ne prestaju da brabonjaju. Jedinu korist ćete imati vi moderni kolonizatori. Nekada ste u zone interesa ulazili sa vojskom, ubijali one koji su bili protiv vas, porobljavali i maltretirali one koji bi digli glas protiv ropstva. Danas to radite elegantno, uz pomoć pokvarenih korumpiranih političara. Vešto zavadite ljude, najbolje je na rasnoj i verskoj osnovi, pustite ih da se međusobno pobiju, da im (nam) države ekonomski oslabe. Nakon toga velikodušno dajete kredite s nenormalnim kamatama, koji ne mogu da se vrate, od pokvarenih političara dobijete, polako, komad po komad zemlje koja služi isključivo za vaše interese, jednom rečju devastiranje. Zato još jednom , ne brabonjajte nije vama stalo do Srbije i naših interesa, stalo vam je do vaše zarade bez obzira na štetu koju pravite zajedno sa vašim kolaboracionistima političarima. Pozdrav iz Vojvodine
  • NN

    23.07.2024 08:52
    Kad mi napišu
    dobar potez za Srbiju, odmah mi je jasno da nije...
    Toliko o poverenju koje su godinama brižljivo gradili ...
  • Припази се

    23.07.2024 07:28
    Опрез
    Припази се кад те непријатељ хвали.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna