Autor: Beta

Info
24.07.2024.
17:06 > 17:06
Radni tim za izradu Plana reformi u BiH nije usvojio Nacrt reformske agende jer predstavnici četiri kantona u Federaciji BiH nisu dali saglasnost na predloženi dokument, saopštio je Savet ministara.
  • 9uz7

    24.07.2024 17:35
    Samo pročitajte nekad novinske naslove,članke i komentare medija iz Federacije.... bošnjački narod se 30 godina truje neverovatnom mržnjom i sem međuetničke mržnje i priča o ratu, ti političari ništa drugo ne rade.

    Srpska nacionalistička retorika u BIH bar ima neke kritičare i ljude koji sa rezervom slušaju njihove priče, sa suprotne strane je samo pun gas politika mržnje. Put do samouništenja.

    Najgore je što i Hercegovina i Bosna kao geografske oblasti imaju brojna prirodna bogatsva i resurse i da nije glupih politika mržnje, bila bi skoro kao Hrvatska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna