Autor: N1

Info
25.07.2024.
17:06
Sveta Epistasija, upravno telo Svete Gore, nije odobrila zahtev grčke policije da jake snage sa "velikim vozilima" uđu na Svetu Goru, kako bi se izvršila odluka suda i iselilo "ilegalno" monaštvo.
  • joj

    26.07.2024 11:35
    ako nije na cnn nije se desilo
    @ja ne bot vi bas ne pratite desavanja u Ukrajini? ne znate da je kreirana americka "pravoslavna crkva u Ukrajini" koja otima imovinu postojecoj UPC?! i ne znate da je tu "crkvu" priznao "vaseljenski patrijarh" (aka "turski patrijarh")
  • ja ne bot

    26.07.2024 01:54
    Progon pravoslavaca
    Imate li Vi konkretne dokaze za ove tvrdnje, ili ste napisali samo onako?
  • Progon pravoslavaca

    25.07.2024 20:45
    Katolički manastir Hilandar i njegov vlasnik Vartolomej su uzrok ovoga progona. Jer jedini preostali Pravoslavni manastir u Grčkoj je Esfigmen koji hoće da isele.
    Inače Vartolomej i njegov katolički manastir Hilandar su priznali Lažnu Ukrajinsku crkvu i podržali iseljavanje i progon monaha iz Kijevsko Pečerske Lavre, ovo je ta ista kuhinja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna