Autor: Klix.ba

Info
26.07.2024.
07:58
Jedan odsto najbogatijih na svetu povećao je svoje bogatstvo za više od 42 biliona dolara u prošloj deceniji, otkrio je Oksfam.
  • Veciti protivnik

    26.07.2024 13:11
    OK, i? Ja sam kosarkas, hocu li se ljutiti sad na one koji su u NBA ligi jer je tamo 1% najboljih i igraju za milione dok ja igram u zrenjanjnskom Proleteru u drugoj ligi? Naravno da ne. 1% najboljih ce uvek biti 1% najboljih, da li bili sportisti ili biznismeni ili bilo sta drugo i umesto populisticke retorike bolje je da vlasti svih drzava izjednacavaju prava da bi bilo ko sa dovoljno talenta i truda mogao uci u tih 1%. Porezi ne trebaju da budu veci jer uspeh ne sme da se kaznjava i jer ti milijarderi zaposljavaju na stotine hiljada, ako ne i milione ljudi a da ne kostaju poreznike ni dinara, sto nije slucaj sa drzavnim administracijama i viskovima tamo, ali sa druge strane zakoni moraju biti jednaki i jednako primenjivi za sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna