Autor: 021.rs

Info
26.07.2024.
08:40 > 08:44
Ministarstvo privrede je bez obrazloženja poništilo javni poziv za privatizaciju Jugoslovenskog rečnog brodarstva (JRB) sa sedištem u Beogradu.
  • NSadjanin

    26.07.2024 10:34
    Moraju da odloze, nisu se namestili ko ce da pazari i cime. Cek da nesto pokradu, pa ce i to resiti. Nasim parama kupuju za sebe. Privatizovali celu Srbiju. O onom lopovluku konverzije zemljista da ne pricam. Pokupovali propale firme, resili sve, konverzija i gradjevinsko zemljiste za dzaba. Jer ko je hteo lud da kupuje neke propale firme kad nisi mogao nista sa zemljistem, ali oni su znali sta ce odraditi.
  • Mico

    26.07.2024 09:00
    Mico
    Ovi sve privatizuju! Zar nemoze da se preinači u državnu firmu ako imamo industriju i ojačamo? Srpsko recno brodarstvo! Srbiju kako vode 30 godina moja baba koja je bila nepismena bolje i produktivnije bi je vodila! Najlakše je rasprodati i zato smo na samom dnu dna kao Država i Narod u ogromnim dugovima zbog kojih će mo ostati bez Zemlje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna