Autor: Beta

Info
26.07.2024.
12:52
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, za kraj sledeće godine, mogućnost raspisivanja referenduma o rudarenju litijuma.

Komentari 186

  • Čestitka

    30.07.2024 21:20
    U 5
    Batice, potpisao si, možeš i litije da organizuješ ne vredi ti, Šicera ne smeš da zaebeš inače na sledećim izborima Đilasu iz Berlina stiže čestitka u 5 popodne
  • Vlada

    30.07.2024 08:48
    Ulica
    Samo ulica blokade sve redom !!!! Nista referendum ovde ljudi prodaju svoje zivote I decu za 3 crvene
  • Добро памтим све...

    30.07.2024 08:20
    "Домаћих стручњака" читај СНС
    Буразеру, ма које нације ти био јер свашта се прича, а све више и види...имаш анализу правих домаћих и иностраних стручњака "Tim naučnika iz Srbije i inostranstva objavio je u časopisu "Nature" izveštaj "Uticaj istražnih aktivnosti potencijalnog rudnika litijuma na životnu sredinu u zapadnoj Srbiji"." ...цитат ту, са 021.

    А референдум са да или не, а не "да ли тамо ил 'вамо"...то ваљај свом шљаму.
  • Milica

    29.07.2024 14:01
    licni stav
    Ako predsednik kaze da su placenici i izdajnici oni koji su protiv nuklearnog otpada ja mu verujem. Eto koliki ugled on uziva u narodu.
    Srbija je vecna dok su joj deca verna.
  • alan,alan ford

    29.07.2024 13:10
    Po ustavu RS
    Čl.2. Ustava Srbije glasi: Suverenost potiče od građana koji je vrše referendumom , NARODNOM INICIJATIVOM , i preko svojih slobodno izabranih predstavnika. (da ne dužim dalje ).
    Predajmo opet narodnu inicijativu , to je teže falsifikovati i iskriviti volju naroda , i zato je prva inicijativa i " zagubljena". To je apsolutno po ustavu , i da vidimo hoće li opet reći da smo izdajnici ,budale ,i ostale gadosti koje izlaze in njegovih usta , kao i kojim manevrom bi tad eskivirao.Hajdemo narode , ovo je ozbiljna stvar , stvar opstanka Srbije. Krenimo sa inicijativom.
  • Urošević

    29.07.2024 12:07
    Rio Tinto se skida samo
    na ulici .

  • Jovan

    29.07.2024 12:00
    Nečasan "posao"
    Ej botovi, pa vi još uvek radite prekovremeno, čak i nedeljom! Da li se nakon nečasnog parazitskog posla koji svaki dan obavljate ponekad pogledate u ogledalo i zapitate se koliko ste nisko pali? Ili ste obraz, čast i moral odavno izgubili pa sada više i ne znate šta je to istina, poštenje i ljudsko dostojanstvo.

    Čak i sada kada nijedan normalan čovek neće da podrži iskopavanje litijuma u Srbiji vi nastavljate vaš podmukao i prljav "posao". Nije vas briga da li će plodne oranice postati pustinja a oko vas zatrovana zemlja, voda i vazduh. Da li ste svesni da time uništavate budućnost i mogućnost normalnog života ne samo sebi već i svojoj deci ako ih imate? Jednog dana će sve to da se uruši a vi ćete biti samo jedan običan bot koji je odavno zaboravio šta znači biti čovek u svakom smislu. Ali tada će biti prekasno za sve, neće vam pomoći ni posipanje pepelom po glavi, jer ste previše štete napravili društvu u celini.

    Evo sada je vaš dragi vođa u Parizu i nadmoćno svima poručuje kako će pobediti volju naroda u vezi kopanja litijuma. Pa kad je taj "predsednik svih građana" toliko uveren u svoju veličinu i mudrost šta ćete mu vi botovi kad je svaka njegova pobeda "čista kao suza". Zato bi ovih dana bilo puno bolje da gledate Olimpijadu pa možda na nekom takmičenju ugledate i dragi lik vašeg gospodara. To bi vam bio baš lepi odmor od svakodnevnih obaveza beskrajnog lupanja minusa na svaki razuman komentar.
  • Nikola

    29.07.2024 10:58
    Kome?
    Taj Litijum će biti nepotreban kroz 10 godina.
    Ali je jako bitno da se Srbija razjebe i postane EU otpad te da se mnoge SNS firme ugrade u kojekakve radove. Litijum njima a govna nama. Toliko od mene, ne kažem da nema pametnijih ali ne iz SNS-a. Sa svim doktorima nauka i magistrima...ja sam samo obični inženjer starog kova sa državnog fakulteta...
  • Veljo

    29.07.2024 08:41
    Litijum je sansa da Srbija postane bogatija od Emirata!
  • Todor

    28.07.2024 20:29
    Za Koju bota
    Ništa ti nisi razumeo a i kako bi kad botiraš.
    Pročitaj još jednom i budi spreman da pomogneš
    svom gospodaru da ustane kad bude jednog lepog
    dana nisko aterirao!!!
  • Nenad

    28.07.2024 14:58
    Nema kopanja, nema referenduma
    E, dalje nece moci. Nema tih para, nema nikakve dobrobiti, samo pustosenje. Nece da opere ruke preko nasih ledja.
  • Zivkovic

    28.07.2024 12:35
    Srba i Srbije su se rešili svi u okruženju. Sada je došlo vreme sami sebe malo da tamanimo. Jer druge više ne možemo. Biće površina srbije izbusena ko Mesec. A prosperitet će te gledati na dnevniku 2.
  • Koja

    28.07.2024 11:26
    @todor
    Od silnog pisanija samo ti pad izgleda poznat , ustani , hehehe
  • Todor

    28.07.2024 10:28
    Sve ima početak i kraj
    Kad se na čelu države nalazi osoba koja ne voli svoj
    narod, osoba megaloman, slavoljubiva sa nogama na
    zemlji a glavom u oblacima a u glavi mu magla kroz
    koju luta i kroz koju vodi narod.

    Kad se puno gradi sa stranim kreditima i zemlja toliko
    zadužuje da to nikad neće moći da se vrati i otplati,
    tada vladar treba da ode. Kad takav vladar za rukovanje
    sa nekim svetskim liderom ili za mali poklončić,
    velikodušno poklanja i rasprodaje ono što nije njegovo.
    Vreme je da ode.

    Bilo je u svetu kroz istoriju sličnih i svi su posle visokog
    letenja i umišljene veličine doživeli tužan i jadan kraj.
    Sve ima u životu početak, usponi i pad. A taj pad dođe
    kad se najmanje očekuje i vrlo, vrlo je tužan i jadan.

    Samo je promena večita!!!
  • Apricus

    28.07.2024 06:39
    Moderni Neron
    Vučić u dobroj meri podseća na rimskog imperatora Nerona, jer iako je jedan živeo pre skoro 2000 godina a drugi danas, imaju dosta sličnosti u načinu vladanja.

    Dakle, Neron je živeo u prvom veku nove ere i vladao je skoro 14 godina. Njegovu vladavinu je obeležila lična tiranija, osionost, megalomanija, rasipništvo i korupcija. I Neron je voleo da se stalno pojavljuje u javnosti pa je bio i glumac, pesnik i muzičar a uživao je i da se takmiči u kočijaškim utrkama. S druge strane naređivao je gradnju nepotrebnih amfiteatra i gladijatorskih arena, stalno promovišući razne igre i takmičenja. Neprestana promocija takvih stvari napravila ga je popularnim među najnižim slojevima naroda ali i omrznutim zbog prevelikog rasipništva među umnim ljudima tog doba.

    Navodno je naručio namerno paljenje velikog dela Rima da bi izgradio neku super raskošnu zlatnu palatu a za vreme tog ogromnog požara svirao je na liri i pevao. Kasnije je za to lažno optužio hrišćane koji su onda za kaznu bili živi zapaljeni. Trajalo je to sve neko vreme ali se Neron toliko osilio da su se dogodile razne pobune a senat ga je proglasio i javnim neprijateljem. I time se njegova vladavina završila.

    Naime, jedan čovek može da vlada i bahati se jedno vreme. Ali kada pređe određene granice i počne direktno da radi protiv dobrobiti vlastitog naroda, ugrožavajući njegove vitalne životne interese, tada je kraj vladavine neminovan na ovaj ili onaj način.
  • Dušan

    28.07.2024 02:38
    Može referendum ali javan,na listićima ime ,prezime i matični,to bi bilo ok,pa da vidimo šta će biti .
  • Neko

    27.07.2024 22:55
    ?
    Ne odgovara ni referendum?Šta drugo reći osim d..e gaće žvaće.Politika vam se svodi na ,,mrzim da mrzim".
  • Nina

    27.07.2024 17:27
    Kopanje litijuma
    Kakav narod da odluku donese ponos i dika sa Dedinja
  • Boki

    27.07.2024 17:11
    Ne
    Necemo referendum i necemo rudnik. Sta nije jasno?
  • Vlada

    27.07.2024 17:02
    Jadarit
    Pa naravno, sve studije koje ce uraditi domaci “eksperti” ce biti onako kako im se naredi da bude, a referendum ce se namestiti kao sto je bilo na izborima. U Srbiji slobodnog referenduma nema. To je jos jedan nacin da se legalizuje ono sto su naumili, a cemu se protivi narod. I onda ce biti cist racun duga ljubav, a zapravo je sve suprotno. Nema ovde srece. Najbolje je da se pokupimo svi kolektivno i da najpre zdraviju prirodu, pa sve ostalo, pronadjemo negde drugde. Zalosno je sto ce nas naterati da odemo iz svoje zemlje koju su nasi preci platili zivotima.
  • Zamenik zamenika

    27.07.2024 16:58
    Prema Ustavu, pravo na zdravu životnu sredinu predstavlja osnovno ljudsko pravo i zaštićeno je nizom zakona. Ustavom je zabranjeno da predmet referenduma budu zakoni koji se odnose na ljudska prava. Referendum o eksploataciji litijuma bi bio protivustavan !
  • B

    27.07.2024 16:57
    V
    Moze pitanje na referendumu..Dali ste za Srbiju ili koloniju pod vlašcu korumpiranih kvislinga?
  • Englez je uvek loš

    27.07.2024 16:11
    Šta u stvari narod hoće? Neće referendum, neće izbore, neće ništa šta hoće vlast. Kad kažem narod ne mislim na ceo narod. Kad je narod u Loznici preživeo Viskozu, preživeće i ovo. Pitajte ih kako im je bilo godinama posle zatvaranja iste. Od čega su živeli. Mislim da je najbolje da se narod tog kraja izjasni šta hoće.
  • Limanac

    27.07.2024 16:02
    Ko to može da bira,i koga ćete pobediti? Ovaj neumorno deli i svađa narod Srbije.Ko smo mi,a ko ste vi? Čoveče urazumi se više.Podnesi ostavku i radi po prvi put u životu nešto pošteno.
  • Elena

    27.07.2024 15:53
    Odluka
    On odlucio "u ime naroda" ima da se kopa a narod samo da odluci gde ce poceti .O cemu onda referendum?
  • Mire

    27.07.2024 15:50
    Referendum
    Ko broji glasove taj dobija. Ne bi on pominjao referendum da se vec ne izdaju nova prebivalista, spremaju bugarski vozovi, guse mediji i sl. Jedino da dovedemo neke Japance u RIK svaki biracki odbor. Dakle pokrasce a u slucaju bijkota vecina 90% i ko vam kruv. Win-win
  • Kalimero

    27.07.2024 15:48
    Jedini predsednik na planeti koji je protiv svog naroda
  • Горан КВ

    27.07.2024 15:45
    Који сте то ви
    Могу да бирају,победићемо.Који сте то ви,а који смо ми остали.Много си полетео,умислио да си неко.Неће да буде Рио Тинта у Србији.Ни твојих домаћих ни њихових еко стручњака.Ово је црвена линија,коју нећеш да прођеш.
  • Cica

    27.07.2024 15:41
    Referendum
    Nema kopanja,
    Referendum može da se lažira kako već najavljuje sns da će pobediti na referendumu.Mi smo mala zemlja za takvu vrstu rudnika i nigde plodno zemljište se neuništava zarad rudnika plus naseljena mesta.
  • Slavko

    27.07.2024 15:36
    Referendum
    Kakav crni referendum,tek bi nas sad pokrao AV gore nego ikad uz svesrdnu pomoć EU.
  • Seka

    27.07.2024 15:31
    opsenar.com
  • Tamo Neko

    27.07.2024 15:28
    Samo nam to treba da kopaju po celoj, Srbiji onda nam je KRAJ...I ovako narod oboljeva i umire zbog kojekakvih otrova .
  • Toma diploma

    27.07.2024 15:12
    Opet će doći Mile Dodik i ministar BiH Nenad Nešić da nam kroje kako njima odgovara.
    Nema referenduma kad nema ni kopanja
  • Dorle

    27.07.2024 14:52
    Nema kopanja
    Nema nigde da se kopa,ti postavljas neke uslove narodu??? a sns botovi sto lupaju minuse zelim da jedu litijum za dorucak.
  • Duka Duka

    27.07.2024 14:46
    Тешко да ће моћи
    Чуј референдум он стбарно мисли да смо будале и никако да свати да су прешли црвену линију, ушли сте нам у двориште а кад уђеш у двориште Србину мора да знаш шта после следи ! О том ће одлучити народ који живи ту вековима и народ около тих истих ! Народ је одлучио нема копања и нема рудника, у супротном застава ће бити истакнута за одбрану огњишта.
  • Doki

    27.07.2024 14:44
    Ne verujem ti!
    A ko će da veruje u rezultat referenduma kada se zna da vi imate mašineriju za štelovanje rezultata.Sa kojim pravom on naziva ljude lažnim ekolozima i lažno zabrinutim.Ja nisam član ni jedne stranke ali se brinem iskreno za budućnost Srbije i svoje dece u njoj i za njihovo zdravlje.Kako ga nije stid da tako govori upravo je on taj lažni patriota što sve što nije hteo da da dao je.Prevarant i licemer.
  • Mila

    27.07.2024 14:43
    BLJAK
    BOTOVI odvratni ste , kako vas nije sramota otkit cemo jednog dana ko stoji iza vasih - i sve vas .
    Stidet ce se vas i vasi blizi i deca vasa . Sigurno da se gadite svima.
    Imate li vi mozak da razmislite sami sta radite bez uticaja SNS ??????
  • Jovo

    27.07.2024 14:39
    Kakav referendum, poligraf
  • Velicko

    27.07.2024 14:39
    Rudna blaga
    Poštovani Vučiću i ostali.
    Rudna, mineralna i ostala bogatstva Srbije NISU vaša dedovina da ih nudite na prodaju, eksploataciju ili zalog. Nudite ono što ste vi poštenim radom stekli kada počnete da radite.
  • iguman

    27.07.2024 14:21
    putuj
    kaurine, za rudnika ne pitaj...
    gospodo, zaostravate situaciju, previse, sada pokazujete svoje pravo, zlo i pokvareno lice. jednog od ovih dana, kajacete se, debelo.
  • Zaza

    27.07.2024 14:18
    Kom
    Kakav referendum, to bi bila kradja kao i izbori. Nedizvolite, da nesvesni ljufi odlučuju zsrad licnog interesa. To su bolesnici
  • Gussar

    27.07.2024 14:12
    Referendum
    Pa mogao bi narod njega da pita,npr oće li rumunski scenario ili srpski ( milošević)...
    Neka Crvena linija ima i kod NARODA...
  • Miloš igić

    27.07.2024 14:02
    Nećeš
    Ovaj sebe odavno smatra za saurona, ostalo mu samo još Mordor da napravi i da svojim okom sa kule bg na vodi gleda sprženu zemlju i deformisane orkove.
  • Dragan V.

    27.07.2024 13:40
    U Valjevu nema litijuma, ali zato oko Valjeva ima bora i boksita. STOP rudarenju u Srbiji.
  • Godža

    27.07.2024 13:36
    "Mogu da biraju hoće li u Loznici ili u celoj Srbiji"
    Možeš ti da biraš hoćeš li da povedeš računa šta radiš i izjavljuješ ili ćeš da letiš. Nije ovo tvoja i Šolcova prćija nego naša domovina! Mi se pitamo a ne ti! Mi odlučujemo a ne ti! Mogao si da izvučeš N.Stefanovića od odgovornosti ali nećeš ovo. Kakva nadmena i osiona izjava ne mogu da verujem.... Kakva demokratska ponuda...? To je kao da pitaš hoćete sve da vas j. Ili se dogovorite pa ću samo jednog?! Zar smatraš da vladaš majmunima???
  • Rade

    27.07.2024 13:34
    Da li je ovo poziv na rat?
    Pa dotični ne ostavlja mogućnost izbora, ili Loznica, ili cela Srbija! To je teška ucena. O uvredama ljudi čiji bi predsednik takodje trebalo da bude ne želim da komentarišem!
  • Natali

    27.07.2024 13:33
    Idi Vucicu sa porodicom u Loznicu a sin nek ti kopa litijum u inostranstvu pa da kazes da li je opasno po zdravlje. Sram te bilo! Dokle vise sa unistavanjem prirode i ove zemlje, dokle vise!
  • Popa

    27.07.2024 13:25
    Varka
    A zasto nebi bilo javno glasanje
  • Godža

    27.07.2024 13:25
    Čiji si ti bre predsednik?! Čije ti interese zastupaš?! Šta će nama novac kad budemo morali da se selimo iz Srbije?! Ovo više neće biti ta zemlja! Hoćemo ovde da živimo i mi i naša deca i unuci a ne na Marsu! Ko te je glasao kad radiš protiv nas?! Ko te glasao posle ovoga će da te i skine! Ti unapred znaš šta će da bude a na osnovu čega?! Na osnovu toga što ćeš da uradiš šta ti hoćeš! Referendum može da bude samo javni da se zna po imenu, prezimenu i JMBG ko je za šta glasao i ko prihvata odgovornost za to da ne bude mućke jer ko posle ovoga da ti veruje! Pa hoćemo da i naši naraštaji piju vodu i kupaju se u čistim rekama a ne u sonoj kiselini! Za ovo ti niko nije dao mandat! Mnogo si se zaneo i osilio pa misliš da možeš i da pi..š po narodu! Neće to tako moći! Nisam opozicija ali posle ovoga ću verovatno biti i ne samo ja! Sad si gore ali lako možeš da budeš i dole i da ostaviš narod Ćuti i Đilasu na nemilost! Sam to radiš! Uzmi se u pamet i ne sili se protiv svog naroda! Nisi ti tu zbog sebe nego zbog nas, zaboravio si to!
  • Popa

    27.07.2024 13:25
    Varka
    A zasto nebi bilo javno glasanje
  • Adrijana

    27.07.2024 13:24
    Ne
    Ne dajte ljudi,ako ste ljudi.Ne dajte da se kopa!!!!Aman nigde.Neces kopati !!!Ne damo!!!Seli se u Loznicu sa familijom ,zivi pored rudnika zvalavi.Ne dajte ljudi!
  • Tuzno

    27.07.2024 13:21
    Muk
    Covek je maher u namestanju svih utakmica zivota i to svakog dana ovom tuznom barodu potura.
  • Boško

    27.07.2024 13:16
    Ništa mu ne treba vjerovati, sve što kaže samo laže. Biće opet kradje kao i za izbore!
  • Zore

    27.07.2024 13:12
    Srbin
    Čitao sam nekih dvadesetak komentara i shvatio da smo zatucani u glavi, al skroz i da nam nema pomoći.
  • Maki

    27.07.2024 13:07
    Glasala za Vučića što je raskinuo ugovor sa Rio tintom .Sad se pitam kako za ovo nisam znala pre izbora?? I opet me prešli...kao i svi ,svi političari.za referendum se pita samo narod koji tamo živi!!!lako onom iz Subotice,Niša da glasa za rudnik.Opet će razdeliti narod ....
  • Јелена

    27.07.2024 13:03
    Нећеш копати
    А против кога се то преЦедник бори? Против народа чији је, на жалост и надам се не за дуго, председник? Кога ће он то да "победи"? Ово би била комична изјава да реално није трагична
  • Branko

    27.07.2024 12:53
    Neka kopaju
    Neka kopaju,bez referenduma,,ali uz uslov da ,ako jedan metar kvadratni zemlje bude zatrovan,da svi oni iz vrha vlasti potpisu,da ce u tom slucaju krivicno odgovarati,da ne bude sutra,nismo znali.Potpis za dozivotnu robiju,kad se vec toliko bore za litijum i buducnost takve Srbije.
  • Sanja

    27.07.2024 12:51
    A ko ce da glasa za? Isti koji glasaju na izborima? Pokojnici i ucenjeni.
  • Koki

    27.07.2024 12:43
    Referendum
    POSLE POSLEDNJIH IZBORA U NIŠU KO MOŽE DA VERUJE i u referendum kada spakujete sve po vašoj volji a što se tiče mišljenje struke toga nikada nije bilo..pogotovo od odbacivanha mišlhenja univerziteta oko doktorata Malog ministra,..raditw šta hočete i kako hoćete tako da u normalnoj državi svaki posao ovakav oko rudnika treba da prođe skupštinu barem redovno iako tamo imate poslanike koji rade kako im se zapovedi tako da to nema veze sa voljom i mišljenjem građana a majgore je što su tako svi radili od devedesetih samo je usavršavana opstrukcija i izbegavanje odgovornosti....
  • Arkadije

    27.07.2024 12:41
    Organsko đubrivo
    Jalovina od prerade Jadarita biće pretvorena u organsko đubrivo . Imaćemo višestruku korist. Do referenduma tehnologija će uznapredovati.
  • Miki

    27.07.2024 12:37
    Vucic
    Sta kazes,da narod bira ,pa narod je izabrao ulicu da bi se videlo ko je za sta,a ne tvoje referendume koje vec znamo kako funkcionisu Ovo je zapadni projekat i interes kao i tvoj,Tvoj doduse biti ili ne biti
  • Ma

    27.07.2024 12:35
    Ajde
    Price za malu decu
  • Zloćko

    27.07.2024 12:35
    Ako misliš da "rstuješ" protiv sopstvenoog naroda radi ličnih interesa i uvlačenja u dupe strancima malo si se zajebao. Narode ovo je velika šansa da ih skinemo sa vlasti a usput i da stanemo nogom na vrat takozvanoj opoziciji koju bsš ta vlast plaća i idtura kad je potrebno
  • Radmila

    27.07.2024 12:35
    Vučić najavio referendum za l
    On bi referendum da svali krivicu na građane stara je to lisica zna vučko dobro da je litijum smrt za srbiju i pustoš kao u safari
  • Branx

    27.07.2024 12:28
    Ne
    Nikakav referendum ne dolazi u obzir jer ce biti pokraden kao i izbori. Ne rudarenju po Srbiji, ne referendumu!
  • Velja

    27.07.2024 12:25
    Kako da ne
    Gradjani o litijumu ne znaju nista odluku treba da donese vlast i da stane iza nje.Jer gradjani biraju vlast da rukovodi zemljom a ako treba da odlucuju gradjani sta ce im vlast.
  • Mirka

    27.07.2024 12:13
    Pobedice opet
    Sta rece "pobedicemo ih opet " da li je svestan sta ta rec znaci ? Javno priznaje da se bori protiv " svog " naroda
  • Antibot

    27.07.2024 12:12
    Olimpijac
    Dragi Alek,pašćeš sa vlasti zbog litijuma. Zajebao si se ako si mislio da si sludeo ovaj narod. Ovaj put ste vi u manjini. Nema vas ni 10 %.
    10 % potpunih imbecila,lazjivih licemera,lopova. Nikada nije bilo jasnije da ste strani placenici i domaci izdajnici upravo vi.Tojota je prosle godine napravila preko 11 miliona automobila,od toga 0,9 % elektricnih,skoro pa 1%. Litijum nikada nece biti alternativa,to i sam znas,ali lazes,nadas se masnom procentu,svojoj drugoj milijardi mozda. Srbija nece da stane,zivecemo i bez tebe,moguce je,veruj mi!!
  • Mirka

    27.07.2024 12:08
    Sta rece ""pobedicemo ih opet " .Protiv koga se on bori - protiv svog naroda ???????
  • Desigual

    27.07.2024 12:03
    Nema potrebe za referendumom
    Nema potrebe za referendumom jer mi nećemo nigde da se kopa. Domaći stručnjaci su već rekli sve o tome, zar ne?
  • Miloš

    27.07.2024 12:01
    Ma sve može
    Za godinu i po kampanje po medijima, litijum će da leči sve bolesti, a vađenje rude biće pogodno za životnu sredinu.
    Za svaki slučaj, oni će da kontrolišu sam referendum da nešto ne pođe po zlu, imaju već iskustva sa izborima
  • Mc

    27.07.2024 11:59
    Ala se osilio Vučko!?!?
  • Imendan

    27.07.2024 11:58
    Kopaj
    Kopaj litijum, samo se sa familijom i vladom preseli u Loznicu . Da osetite šta je rudnik i otrovi iz rudnika .
  • Zoki

    27.07.2024 11:58
    Referendum
    Za buducnost Srbije ne pita se samo Loznica Ili zapadna Srbija, vec CELA Srbija. Dokle nadr ekolozima da se cine ustupci? Jednom za svagda ih postaviti tamo gde I'm je mesto.
  • N.N.

    27.07.2024 11:54
    Ma koga ti uslovljavas,zapamti da kopanja neće biti u Srbiji.
  • Miodrag

    27.07.2024 11:53
    Legalizacija krivicnog dela
    ...malko ste se zaigrali i protivpravno donosili neke odluke mimo ustavom zagarantovanoh procedura i normi pa bi sve da operete kroz referendum....
    NECE DA MOŽE!
  • Maca

    27.07.2024 11:49
    Kakvi lazni moralisti i dusebriznici ovl kao zeleni
  • Milos Negotin

    27.07.2024 11:46
    Litijum
    Ja ne znam ove pojedince koji daju d..e za 50e da melju za Opoziciju smesno i zalosno.
    Zar ne shvacate sa ta Marinika,Djilas,Aleksic i onaj alkos Cuta svi rade za Kurtija i njihovu Opoziciju. Kako je mogla Opozicija da potpise Deklaraciju u Becu da oni priznaju nezavisno Kosovo i Metohiju i da ce da se trude da KiM ide u EU. Ne samo to,pogledajte ko ih placa da se zaustavi Srbija u razvoju vojnom i Ekonomskom.
  • Zoran Virijevic

    27.07.2024 11:43
    Ovaj stalno preti
  • Žarko

    27.07.2024 11:43
    Lopuža
    Što ne kažeš lepo, pokrašćemo, kao i sve do sad.
  • Milojko

    27.07.2024 11:37
    Referendum
    za litijum, nuklearke, GM hranu, smrtnu kaznu i vojni rok.
  • НС ДУНАВ

    27.07.2024 11:33
    Слажем се....
    .... са преЦедником свих сендвичара,али сву његову ближу и даљу фамилију да запосли у тим истим рудницима и то на нивоу рудара ,а после нека напредују,наравно он да им буде тим лидер. Рударски поздрав,СРЕЋНО !
  • Nikola

    27.07.2024 11:26
    Bravo
    Obezbeđuje sebi kartu u jednom pravcu. Rešićemo svoje probleme, a oni će da biraju da li na stolici ili u CZ. Ja sam za krv i smrt, ali vredi pokušati pristojno ih ćorkirati i oduzeti imovinu da platimo penale Rio Tintu i još će nam ostati za sendviče svakome po 2. Živela Srbija.
  • Saša

    27.07.2024 11:14
    Samouvereno
    Nemaš ti toliko botova koliko je razumnih ljudi u Srbiji
  • Праведник

    27.07.2024 10:43
    Референдум :(
    Па покрашће га као и све изборе и референдуме до сада што су покрали!! Не наседај народе на превару!! Литијум се не сме копати у Србији нигде!! Па јел су људи добили изборе у нишу са 3.332 гласа више и шта би? Реко Луцифер пуј пике не важи, фалсификовао записнике....његов Гик, његов суд, његово све игра се са државом и народом..
  • Bananamen

    27.07.2024 10:40
    Kupuje vreme i laze narod da se nista nece raditi do sledece godine. To je cilj ove objave. A do tad spremaju infrastrukturu (npr put loznica - ruma) i pripremaju teren. Ne nasedajmo. Borba!
  • Aнтун Чупак

    27.07.2024 08:30
    Бог те мазо,сада овима ни референдум не ваља,лудило мозга!!!
  • Boro iz Pobede

    27.07.2024 07:55
    Aco Srbine naravno da ces ti uvek da pobedis, podanicki srpski narod bi rodjenu majku prodao za 2 crvene.
  • Da li je

    27.07.2024 06:46
    To referendum?
    Biće rudnika samo vi odaberite gde? Koliko je ovo bezobrazno, bahato i pogano?
  • bibica

    27.07.2024 00:36
    stop
    ... necete kopati!!! Mars ali svi!!!
  • /

    27.07.2024 00:10
    /
    @Bili Piton
    hoces da kazes rat u hrvatskoj i miloseviceva intervencija na kosovu
  • Majs

    26.07.2024 22:46
    Rudnik
    Referenduma neće biti.Rudnika neće biti
  • Miks

    26.07.2024 22:03
    Pa da pokradete,kao i sve ostalo.Neće proći.Nećeš kopati!!
  • Heruvim

    26.07.2024 22:02
    Šts
    Se palite , biće kako narod kaže kao u poslednjih 12 godina ,
  • ZAMBADA

    26.07.2024 21:54
    botine
    Ko veruje u njegove gluposti i laži o referendumu , gluplji je od njegovih glasača i botova.
  • Mile

    26.07.2024 21:43
    Narod je da se kopa, pa da vladamo svetom.
  • Zebra

    26.07.2024 21:43
    Kupljeni botovi da ovde budu protov volje svog naroda. Šta mislite šta će biti za referendum? Nameštaljke. Ucene. Kriminal.
  • Fića

    26.07.2024 20:39
    "Kao i uvek..."...?
    Ako je "kao i uvek ili kao do sada...", onda da se ne troše naši novci na taj i takav "referendum"...?!
    Svačija sila za vremena, pa će i ova.
  • pun kufer

    26.07.2024 19:39
    E baš smo ludi za još jednom radikalskom nameštaljkom. Nećete kopati i tačka.
  • Gaga

    26.07.2024 19:38
    zdravo okruzenje
    Clanica sam SNS i mislim da smo daleko najozbiljnija stranka od svih i da je dosta toga dobrog uradjeno. Protiv rudnika litijuma sam i znam da je protiv toga veliki broj mojih kolega, ali javno cute. Na referendumu bi izgubili. Ovo moze da podigne narod kao litije u Crnoj Gori i da vlast padne. Ne interesuje mene rizik, sutra da padne vlast i posle 20 godina, a trajno lose posledice ostaju generacijama. Treba biti svestan, oprezan i sracunati koje su alternative da se nesto drugo gaji na tom podrucju i koliko bi donelo. Razvijajmo turizam, banje, setacke i biciklisticke staze, kulinarstvo, duhovni turizam.
  • pawlle

    26.07.2024 18:37
    Ovaj vec nastampao listice
  • Goran

    26.07.2024 18:21
    Ne referendumu jrr ce ga falcifikovati. Ne rudnicima
  • Mark

    26.07.2024 18:11
    ..
    Malo sutra. Lepo vam je i rekao da nece biti izbora 4 godine. Da se sve obavi. Citam gluposti kako smo ruska, kineska kolonija.. Pa zbog ovoga mu je i Evropa dozvolila da sede na dve stolice. Sankcije Rusiji? Sta mi možemo njima sankcionisati, majke ti? I opozicija da je na vlasti morala bi pristati da se kopa. Ovo traje 20 godina, ljudi. Samo je trebalo naci pogodnog coveka.
  • Bili Piton

    26.07.2024 18:09
    !
    Namestice referendum kao što nameštaju izbore. Tako je bilo i kad se Crna Gora otcepljivala.
  • Ana

    26.07.2024 18:05
    Malo je dosadasnjih krada
    Malo ti sto krades izbore pa bi da pokrades I potencijalni referendum?! Sta planiras da uvozis pola RS, mozda I Albanije? Nema litijuma, nema referenduma! Dolazimo ti pod prozor u BG pa ces nas jasno I glasno cuti! No passaran!
  • Drzava to sam ja

    26.07.2024 17:38
    Mnogo je postao bezobrazan. U prevodu "Mogu da biraju izmedju onoga sto im ja kazem i ponudim".
  • Particulare matter

    26.07.2024 16:58
    Ili neće biti rudnika, ili neće biti nas. Birajte.
  • Dare

    26.07.2024 16:43
    Nece ovo proci. Ja sam glasao za SNS jer verujem da su manje zlo od zutih, ali protiv rudnika sam 200%. Masu ljudi znam da su bliski SNS ali su protiv kopanja. Moze lako na ovome da padne vlast ako bude insistirala.
  • ja ne bot

    26.07.2024 16:43
    Ne litijumu..
    ..ne referendumu. Mnogo je opravdanih razloga zašto ne referendumu.
    "Nema nikakav problem s tim, pobedićemo ih opet"
  • Prevareni SNS glasač

    26.07.2024 16:35
    Nisam više za vas!
    Stalo mi je pre svega do zdravlja moje dece, tako da sam naivno verovao kada ste pre izbora rekli da je stavljena tačka na projekat rudarenja litijuma. Jednom lažovi, uvek lažovi.

    Ne vađenju litijuma u Srbiji, ni po koju cenu!
  • Malo sutra

    26.07.2024 16:33
    Može, Vučiću, ali referendum samo u Mačvi Šumadiji koje si planirao da preoreš. Te tvoje botove koje plaćaš da ti klimaju izbaci iz ove računice.
  • Građanin

    26.07.2024 16:24
    gde god i šta god da bude - IZGUBIĆETE.
  • Kuzman

    26.07.2024 16:15
    Pa da se kopa u Jajincima tamo ima svega
  • Pv

    26.07.2024 16:13
    Samo JAVNO!
    Moze referendum, ali javni. Svako svojim imenom i prezimenom da snosi posledice odluka.
  • Kambodžija

    26.07.2024 16:10
    Hajde opet ponoćni paketi pomoći....Kac,Budisava,Kovilj i naravno Beočin,Futog....

  • Pera

    26.07.2024 16:08
    Stara narodna...
    Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada... Daće Bog!
  • Vlade

    26.07.2024 16:01
    Napravićemo referendum koji ćemo da pokrademo, kao i sve izbore do sada, i na kome ćemo, naravno, da pobedimo, i tako dobiti legitimitet. Kako da ne.
  • NS_SG

    26.07.2024 15:55
    Cujte
    pocujte pristalice SNS stranke...niko ovde ne forsira da se ne kopa litijum zato sto to opozicija kaze vec jer to unistena zemlja za vjek i vjekova...uzmite malo i pogledajte po netu kako je u Africi to sve izgledalo posle rudarenja litijuma.Ako to dopustimo nad ovom prelepo zemljom ce se nadviti vecna crna zavesa...delimo svi ovu zemlju nemojte da razmisljate ograniceno!
  • Serpiko

    26.07.2024 15:52
    Narod je rekao svoje vec - NE Litijumu.
    Nikakav referendum nece biti jer nema potrebe.
  • Baka

    26.07.2024 15:48
    Stočarstvo
    Bolje kopati kukuruze, biće više vajde. Pozdrav iz Vojvodine.
  • Pravnik

    26.07.2024 15:33
    Prodane duše
    Kako to misli da gradjani biraju gde ce da se izjasnjavaju ? Pa nije to samo stvar ljudi iz Loznice. To je pitanje buducnosti, zdravlja, prosperiteta svih gradjana. A sto se tiče toga da ce vlast pobediti na tom referendumu, moze jedino kao i ja izborima. Uz kradju, manipulacije i dolazak ovih iz RS. Oni ce svi glasati za litijum.
  • Zlateva

    26.07.2024 15:29
    Pokrašće i referendumske rezultate. Ništa što izgovoriš ti ne verujem. Lažeš sve!!!!
  • Владан

    26.07.2024 15:29
    Све је јасније да председник Вучић тргује природним ресурсима Србије ради спољашње подршке останку на власти.

    Подржаће га и Макрон и Шолц јер се природа уништава у Србији а не код њих
  • Savahudin

    26.07.2024 15:19
    Za ovog Neko iz struke
    Da slušamo struku. Najplodnija, najbolja zemlja, vrhunski poljoprivredni proizvodiiz tog područja. Vredni ljudi, domaćini ostvaruju prihod, žive na svojoj dedovini i imaju očuvanu prirodu. Zelene njive, šume i bistre reke. Sa litijumom NEMA NIŠTA. Odnosno ima, otrov i bolest. Možemo bez elektricnih automobila i telefona ali bez hrane ne možemo.
  • Deda Steva

    26.07.2024 15:11
    Rasteže sa Litijumiom ko i sa Kosovom koje je predao parče po parče , misli da se mi češljamo u rikverc
  • Pera

    26.07.2024 15:09
    Pa dajte onda i referendum u vezi silnog zaduživanja i pljačke oko Expa i stadiona
  • makoto

    26.07.2024 15:04
    ...
    koliko ja vidim ovaj cika krajnje ironicno i pogano najavljuje novu kradju u vidu referenduma neshavatajuci da vise nije pitanje vlasti i opozicije nego opstanka a to onda podrazumeva sve opcije za odbranu dostojanstva i prava na zivot. Svima puna usta ekologije a hoce od nas da naprave smetliste sto domaci sto strani kapitalisti.
  • Веља

    26.07.2024 14:46
    Веља
    Од тог посла нема ништа Вучићу! И не изазивају Народ више копања нејће бити јер није ово политика странке у питању је опстанак свих нас и наше државе! Доста је било.
  • Грађанин

    26.07.2024 14:38
    Сами себи гроб копамо. Неће сумпор погодити виле на Дедињу већ сиротињу.
    Исту ту сиротињу која је и гласала за њега. Нека.. није ми жао.
  • Hm...

    26.07.2024 14:38
    @Kaurin
    Svima vama kojima ne odgovara u Srbiji, šta više čekate, izvolte put pod noge iz Srbije.

    Vi biste izgleda voleli da Srbiju napusti jedno 3 miliona ljudi i da ostane samo Beogradski pašaluk. I šta ćete onda sa preostalom pustahijom od zemlje? Koja je Vaša vizija prazne zemlje?
  • Igor

    26.07.2024 14:34
    Čuj, dal će u Loznici ili u celoj Srbiji. Referendum je sa da ili ne. Ako ja sa srednjom školom to znam onda sigurno zna i najbolji student u hiljadu godina pravnog fakulteta.
  • Rajovic

    26.07.2024 14:33
    Lazes.
  • Nema

    26.07.2024 14:29
    Kopanja
    Kakav referendum,ne dolazi u obzir,plus odmah posle vesti o podizanju penzija,minimalna da se uvuče ljudima sa malim primanjima...ja njima povećanje,oni meni da za litijum..ĺ
  • Hm...

    26.07.2024 14:26
    Prvo će da ćeka analize domaćih stučnjaka, pa će da vidi šta dalje? Šta ako analiza bude negativna, a neće, jer su njegovi "stručnjaci."
    "Ako bude išlo po planu, možemo krajem sledeće godine da tražimo i izjašnjavanje građana"...Kom planu i čijem planu?
    "Nema nikakav problem s tim, pobedićemo ih opet", kazao je on.
    Unapred najavio referendum i pobedu, znači dovoz podobnih prodatih duša, ako treba i iz drugih država, čemu onda predhodno navedeno i analize stručnjaka.
    "U Valjevu neće ništa da se kopa jer nema šta da se kopa, voleo bih da ima ali nema...i tu su lagali i obmanjivali ljude." Kako on zna da u Valjevu nema ništa da se kopa ako već nije video neke nalaze i istraživanja.

    Znamo šta nas čeka...
  • Ja

    26.07.2024 14:22
    Kad nemesti “ustela” sve, siguran u prolaznost (citaj pokrade kao i sve do sad) potpomognut ino okupatorima, onda ce. E nece! Ne litujum! Ne referendum!
  • Lopovska

    26.07.2024 14:22
    @Неко из струке

    Kad pročitam komentar nekog nepismenog kao ti,mogu jedino da zaključim da je stručno znanje stekao na nekoj od akademija SNS.Ajde stručnjak objasni mi šta se dobija kad se sumporna kiselina ubaci u vodu,koji se gas dobija?
  • Ja

    26.07.2024 14:22
    Auuuu
    Kaže "Pobediću". Koga rođeni? Svoj sopstveni narod?
  • Mare

    26.07.2024 14:20
    I to ce da nameste,ali protiv ulice nece moci
  • DR

    26.07.2024 14:19
    Рон Џереми
    26.07.2024 • 13:49
    Наместите изборе а камоли референдум!
    Лично сам био у ЛО за време протеста и видео како су покуповали екипу из спорта разноразним бенефицијама.
    Још верујем у мушкарце који ће пушком бранити свију земљу. Од ових са ранчевима на пертле, што воде кучиће са собом и држе флашицу воде у руци нема леба.

    A što misliš da je oduzeto oružije narodu?
  • B

    26.07.2024 14:18
    V
    Taman da par miliona sebi i svojima ugura u džep od štampanja listica i komisija i sta vec
    ..De te pare daj u Nedeljice ulozi u navodnjavanje ,protugradnu zastitu,hladnjače. KOPAT NECES NI TI NI OVI GROBARI SRBIJE OKO TEBE TAČKA
  • Do

    26.07.2024 14:18
    Pobede
    Mozemo znaci da biramo na kom nivou cete namestiti izbore, pa hvala to su ipak neke nove opcije..
  • Milica

    26.07.2024 14:16
    Samoproglašeni golišavko
    Gedo,nećeš kopati ništa.
    Odgovaraćeš za uzurpaciju institucija i Države.
  • Kaurin

    26.07.2024 14:13
    Svima vama kojima ne odgovara u Srbiji, šta više čekate, izvolte put pod noge iz Srbije.
  • Свињорез

    26.07.2024 14:02
    Наравно да је пун самопоуздања да ће да победи на том лажном референдуму, кад зна да ће да намести резултат. Као са последњим референдумом што је урадио, има сад и шаблон по ком да ради.
  • Logiar

    26.07.2024 13:59
    Tralala
    Predsednikpo onoj narodnoj "ko o čemu, baba o uštipcima". Pobediće on narod koji ne dozvoljava da ga vlast truje i onemogućava normalan život u svojoj zemlji. Zna on da mu je stručna javnost i narod, još pre dve godine, rekla i u pisanoj formi dostavila mišljenje koje glasi ODLUČNO NE projektu "Jadar". Sada je to mišljenje još odlučnije NE. Narod nigde nikada nijedna vlast nije pobedila. To je prirodni zakon.
  • Miko

    26.07.2024 13:58
    Za kraj,sledeće godine? SLEDEĆE !! Pa ima da izmulja šta oće do tad. Ovi ako da jeseni ne padnu na ulici,Srbija je propala skroz,nestala sa mape !!
  • Oliver Nis

    26.07.2024 13:57
    Litijum
    Ko je bre ovaj da nas ucenjuje neće biti ni referenduma ni kopanja i tačka.. idemo na drge mreže da dižemo sistem..
  • Boško

    26.07.2024 13:56
    I šta ćemo sad?
  • Aco

    26.07.2024 13:55
    Ovo je ok. Za sva bitna pitanja je potreban referendum. Kao u Švajcarskoj. Za desetak godina, kad većina bude informatički pismena, moći će i elektronski da se održi referendum, pa neće biti ni skupo.
  • Steva

    26.07.2024 13:53
    Vec vidjeno
    Vec ce to SNS,DB i lazna opozicija da srede... "opozicija" ce se naravno umesati u proteste, obesmisliti ih ponavljem istih iz dana u dan dok svima ne dosade (DB recept) i na kraju unistiti. Cuta ce biti namiren da cuti kao i ostali "opozicionari" i naravno da ce proci referendum. Sve za njihovu decu.
  • Građanin

    26.07.2024 13:52
    ?
    Prvo referendum sa pitanjem za litijum:

    Da ili ne?
  • Najveca

    26.07.2024 13:51
    nocna mora i strah ovog av je od mladih, pametnih, svesnih, nepodmitljivih sa nezavisnim zdravim i zrelim odnosom do sebe, svog okruženja, kojima je njegova priča potpuno nebitna, glupa, besadržajna... deca su te prerasla, prevazišla u svakom smislu, ti si samo jedan nebitan relikt koji živi u prošlosti.
  • Pera

    26.07.2024 13:51
    Ček' malo - ovaj namerno hoće da izazove konflikt?


    Ne kontam...
  • Рон Џереми

    26.07.2024 13:49
    Наместите изборе а камоли референдум!
    Лично сам био у ЛО за време протеста и видео како су покуповали екипу из спорта разноразним бенефицијама.
    Још верујем у мушкарце који ће пушком бранити свију земљу. Од ових са ранчевима на пертле, што воде кучиће са собом и држе флашицу воде у руци нема леба.

  • Vlada

    26.07.2024 13:45
    Dosta ste vladali
    Videli smo šta znate i kakve su vam namere. Veleizdajnici neće vladati Srbijom.
  • Vojvođanka

    26.07.2024 13:39
    Maxim
    "Lupeta kao Maksim po diviziji"
    Ovaj je prevazišao Maksima
  • Zabava za plebs

    26.07.2024 13:34
    Pokrašće. Kao i sve do sada.
  • Samo kazem

    26.07.2024 13:33
    Nedicevci, Ljoticevci, Radikali... sve u isti kos.
  • Pogodi ko je

    26.07.2024 13:30
    Ni slucajno jer ce opet lazirati.
  • Alane Oprosti

    26.07.2024 13:28
    Psihijatrija!!!
    Ovaj je potpuno poludeo.
  • Неко

    26.07.2024 13:28
    Из Струке
    Људи, свима мора бити јасно да експлоатација руде носи са собом одређене ризике. Напретком технологије тај ризик се смањује на минимум или потпуно нестаје. На нивоу ЕУ постоје разне регулативе усвојене на иницијативе Зелених које су поприлично несувисле и непотребне. Сетимо се афере Афлотоксин? Има ли 0.05 или 0.5 примесе у млеку? А млеко пуно бактерија корисних и штетних, поред афлотоксина који је безначајан. Исто је са јадаритом. Уколико се буде поступало оптимално, никакве последице неће бити. Апсолутно. Веће је питање колики ћемо приход, Ми као грађани осетоти. За природу не треба бринути толико. И немојте бити пристрасни за и против, док се не информишете подробније. Ако имамо тај ресурс, требамо га искористити али на најбољи могући и најпрофитабилнији начин. Слушајте струку.
  • Ja tom

    26.07.2024 13:27
    Čoveku
    Ništa ne verujem, i zato mi se ne dopada ideja o referendumu
  • Nada

    26.07.2024 13:27
    MRŠ
    NEĆEŠ KOPATI!!!
  • Impresivno

    26.07.2024 13:22
    Nivo bahatosti i diktatorstva je na vrlo zavidnom nivou.
  • ex chapman

    26.07.2024 13:22
    Vucicu
    Schrederu
    naravno da ce pobediti na referendumu. potpuno je nebitno ko je u pravu. bitno je ko ima moc. taj sprovodi onda svoju volju
    sta tu nije jasno? to i jesu porodjajne muke demokratije u jednom civilizacijski zaostalom i politicki nepismenom narodu. e sad, ako je 100 babica, onda bude kilavo dete, pa demokratija lako moze da sklizne u populizam, a populizam zna se - u tiraniju
  • mitar mitra mitar

    26.07.2024 13:20
    Apsolutno ne, pokrasce kao i sve u ovoj drzavi do sada
  • Referendum???

    26.07.2024 13:18
    "Nemam problem, pobedicemo ih..." ??? Koga predsedniče ceš "pobediti referendumom", svoj sopstveni narod???? Da li si ti uopšte svestan svojih reči, onoga što izgovaraš, svojih izjava...??? Moc koju imaš nije tvoja, tu moc ti je dao narod, a onda ti se osladila pa si počeo da je otimaš od naroda, bez te moci ti si niko i ništa. Dosta više te tvoje jadne nezrele, neprilične, ulične retorike. I da NEMA NIŠTA OD REFERENDUMA!
  • Маре

    26.07.2024 13:17
    Маре
    Оће бити за 5 црвених? Са тобом ни у ВЦ,не референдум и гласање,било је и превише свега,за ових 12 година! Литијум ти проћи нејће,и теби је јасно,и јадан је тај Председник коме народ неверује,нити може обављати такву функцију! Видимо се 5.9 у БГ!
  • fagot

    26.07.2024 13:17
    Izgledaće Srbija kao mesećeva površina nakon vučićeve vladavine.
  • Bata

    26.07.2024 13:16
    Ma vazi!!
    Vi izbore pokradete necete referendum.Samo se ti drzi prvobitne zamisli da smo mi tvoji robovi a mi cemo kako znamo da se branimo,pa
    Nisu nase dede ginule da ti predas ovu zemlju bez metka !!!!
  • Roditelj

    26.07.2024 13:15
    "i opet cemo ih pobediti"
    Koga?Zasto? Kojim novim namestaljkama? U cemu je poenta borbe? U borbi za zivot i smrt ljudi u Srbiji.
    Da li ti to vodis gradjanski rat?
    Deco bezite od ovog zla!
  • Mile

    26.07.2024 13:13
    Pa što išta raspisivati i trošiti se kad se rezultat uvek zna unapred?
  • /

    26.07.2024 13:11
    ne referendumima.
    od njih je sve pocelo
  • Оскар & Згубидан

    26.07.2024 13:11
    Та шта казала , толико уложено у Литијум пара,зноја,муке и сад народ да каже НЕ а председник каже Да још и потписа ,па мислим да ће у свету испасти лажов,муљатор,преварант а ми немамо таквог председника
  • a

    26.07.2024 13:11
    nikoga ne pobedis - kradja je jedina opcija !
  • nn lice

    26.07.2024 13:10
    Pajac
    Sva sreca pa ce biti fer, posten, bez ijednog kupljenog, ukradenog, uslovljenog, ucenjenog glasa!!! Ljudi su pre dve godine rekli sta su imali, nema referenduma nema rudnika!!!
  • Filip

    26.07.2024 13:10
    Odlicno
    Neka kopaju jadar, a neka ga preradjuju u litijum u Beogradu....
  • Džuli

    26.07.2024 13:09
    Nećemo
    Nigde
  • Hattori Hanzo

    26.07.2024 13:07
    Pobedićemo..
    ..koga ćeš pobediti žvalavi, rođeni narod..jbt..usput, aj organizuj referendum sada, što za godinu i po...
  • Bole

    26.07.2024 13:06
    Bole
    Poučeni predjasnjim iskustvom pokradenih Izbora sa tobom nema nikakvog referenduma i sl.! Apsolutna vecina Gradjana Srbije je protiv iskopavanja Litijuma i uništavanje nase zemlje sto ce mo pokazati u Septembru! PS:Odgovornije bi bilo da pokrenemo Poljoprivredu i Industriju kako bi skorenili glad i siromaštvo u trećini 21 veka koje hara Srbijom sa 6,5 milona njenih Gradjana!
  • El

    26.07.2024 13:06
    Nekome su Litije došle vlasti … Nekome će Litijum … izgubićeš i nećeš kopati !
    Botovi beskičmenjaci uhlebljeni i praznoglavi samo lupajte minuse sram vas bilo svakog klika
  • Bole

    26.07.2024 13:05
    Bole
    Poučeni predjasnjim iskustvom pokradenih Izbora sa tobom nema nikakvog referenduma i sl.! Apsolutna vecina Gradjana Srbije je protiv iskopavanja Litijuma i uništavanje nase zemlje sto ce mo pokazati u Septembru! PS:Odgovornije bi bilo da pokrenemo Poljoprivredu i Industriju kako bi skorenili glad i siromaštvo u trećini 21 veka koje hara Srbijom sa 6,5 milona njenih Gradjana!
  • Plaćač poreza

    26.07.2024 13:05
    Kad kaže "pobedićemo" on misli da će on i njegovi mafijaši pobediti narod. On radi protiv naroda. On i narod su sukobljene strane. Oni su "pobedili" narod i kada su pokrali izbore 13.decembra. Šta ih košta da pokradu i referendum. Ne referendumu i ne kopanju!
  • Srećko

    26.07.2024 13:05
    Ja glasam za rupu u Bugojnu!
  • Miloš

    26.07.2024 13:02
    Pošteno pa šta ljudi kažu tako će biti.
  • Rade

    26.07.2024 13:01
    Pobediti? Misliš pokrasti opet!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna