Autor: Tanjug, RTS

Info
29.07.2024.
06:56 > 07:28
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro osvojio je treći mandat, saopšteno je iz izborne komisije ove zemlje na osnovu 80 odsto prebrojanih glasova, prenosi AP.
  • U Francuskoj

    29.07.2024 14:12
    su protiv Nato-a
    A nekako se u medijima prećutkuje da posle izbora u Francuskoj gde su na sva zvona pisali da je Le Penova izgubila, da je njen protivkandidat iz levice Melašon juče izjavio da se zalaže za ukidanje Nato-a.
    I kad neko to sve ne pročita, dobija utisak da je samo Le Penova protiv Nato-a, a ne 80% Francuza, jer je i Melašon isto protiv Nato-a.
    Isto tako Makron potopljen na izborima u Francuskoj, a Šolc dobio 15% glasova u Nemačkoj, a Vučić ih prima kao da su i dalje oni relevantni i daje im na bitnosti. Problem Srbije je što je Vučić slabić i poltron i pudlica i misli da će da izblefira Srbe koji vide da se odnos snaga u svetu promenio.
  • BRIKS, nasa kuca!

    29.07.2024 10:33
    Prejadan vam je taj imperijalisticki nato narativ, ne mozete vise nista na silu! Jos 30 zemalja zeli u BRIKS, dace Bog i Srbija!
  • Virgen de La Paz

    29.07.2024 08:59
    Jedna od najgorih diktatura ikada...sravnili su svoju sopstvenu zemlju sa zemljom, unistili apsolutno sve. A nas predsednik je pandan Maduru u Srbiji... koriste iste modele diktature, kradje izbora, okupiranja sopstvene drzave...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna