Autor: Beta, TV Pink

Info
31.07.2024.
10:19
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je, komentarišući zahteve opozicije za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, da je plan Vlade Srbije da radi pun mandat od četiri godine.
  • В

    31.07.2024 16:54
    В
    СНС и АВ су пукли и они то знају одлично. Подршке од 2018 немају и сада би били на 7 до 10% највише. Упамти те ова вештачка странка нејће постојати првим политичким поразом и они то знају али њима је проблем где како и шта после јер их се превише накотило и боје се одговорности! Треба их сада дрмнути и протести не чекати!!!
  • Prevara glasača

    31.07.2024 14:05
    Vučić nema legitimitet
    Sem što je Vučić pokrao izbore, brutalno je prevario glasače jer o Rio Tintu nije rekao ništa pred izbore , a bila je na snazi zabrana kopanja litijuma.
    Takođe je Vučić prevario glasače jer pred izbore se slikao sa Si-jem i ni jednom jedinom rečju nije pomenuo EU u predizbornoj kampanji, posle glasanja u UN da su Srbi genocidni ! A posle izbora ne vadi EU iz usta, ne slika se više sa Si-jem i objavljuje da prodaje oružije Ukrajini, a u jednoj emisiji na tv-u je pomenuo sankcije Rusiji koja je u UN glasala protiv Srebrenice, a ne pominje sankcije Kvinti koja je okupator na Kosovu i koja je u UN glasala da su Srbi genocidni ?!
    Vučić nema nikakav legitimitet posle ovoga, i izbori moraju biti ponovljeni !
    A onda neka Vučić pred izbore pominje Rio Tinto, EU i priča protiv Rusije i druži se sa onima koji su glasali u UN da su Srbi genocidni, a ne da se slika sa Si-jem ! Pa da vidimo koliko će dobiti glasova ?
    Sada je Vučić nelegitiman !!
  • Juca

    31.07.2024 11:59
    Ma da ih organizujete i jednom nedeljno pošteno nikada nećete pobediti. Samo pretnjama, ucenom i naravno krađom dobijate izbore, kao i sve do sada.
  • Стојан поштар

    31.07.2024 11:08
    Када не би уцењивали раднике у ЈП и ЈКП па приватнике и позивали грађане уз пакете и дневнице ,ваљда би прошли цензус , и то је знак питања ,али овако купују гласаче,насељавају ,муљају са листићима и записницима ,и гле чуда Убедљива Победа на сваком нивоу што је још веће чудо ,Играј те Поштено да видимо ко је вера а ко невера ,кога народ оће а кога неће
  • Vlada

    31.07.2024 11:08
    Već ste izgubili
    SNS nema većinu. Ima ako ukrade - znači nema. Vladanje na silu dok se okolnosti ne promene. Promena stiže, pitanje je meseca kada će se ponovo vratiti demokratija i sloboda izbora u Srbiju.
  • Otpornik

    31.07.2024 11:04
    Izbori?
    Cinjenica da svakih par meseci imamo potrebu za "novim" izborima govori samo da one ne oslikavaju pravi stav biraca i da su UVEK kompromitovani, bili to parlamentarni ili gradski izbori. Zar ne mislite da sa svim ovim mi ustvari gubimo vreme i energiju i samo produzavamo svoju agoniju pod ovim okupatorskim rezimom? Da li treba da azdaju konacno da udarimo u glavu ili samo nastavimo da je tucemo po repu u nadi da ce se uplasiti i pobeci?
    Ceo svet je ustvari u istom problemu jer je jednostavno tako programirano. Medjutim, to nije razlog da sedimo i cekamo sopstvenu smrt nadajuci se da ce sve ipak dobro da se zavrsi. Ko je ziveo pocetkom 90'-ih, dobro zna da NECE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna