Autor: soinfo.org

Info
01.08.2024.
13:42
Zakazano je javno nadmetanje za otuđenje prodavnice u Inđiji, koja čini deo raspoložive imovine somborskog industrijskog giganta u stečaju.
  • Sima

    01.08.2024 19:34
    @Kuljanin
    Dajte, edukujte se malo pre nego što ostavite komentar. Borovo, tj. ogranak u Somboru (Boreli) je firma koja se bavila proizvodnjom obuće. Nadalje, delatnost ne može biti utvrđena kompaniji, pa ni samom polovnom prostoru, jer se firma ničim ne bavi i ništa ne proizvodi, obzirom da je odavno u stečaju.
  • Somborac

    01.08.2024 17:44
    @Kuljanin
    "Borovo" je firma iz Vukovara čija je ispostava bila u Somboru. Kad se država raspala, somborski ogranak je, s obzirom da je postao posebna firma, promenio naziv u "Boreli". "Borovo" i dalje funkcioniše u Vukovaru.
  • Kuljanin

    01.08.2024 14:45
    BoroVO ili LI ? ? ?
    Nekada se firma zvala "BoroVO", da li pričamo o istoj krojačkoj firmi, samo pod drugim imenom? Baš čudno da nemaju jasno definisanu delatnost... I više je nego očigledno čime se bave... Jel? ... Možda su na taj način poslovanja 'bez delatnosti' izbegavali da plaćaju porez za državni sistem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna