Autor: Tanjug

Info
08.08.2024.
16:36 > 16:29
Glavni tužilac Venecuele Tarek Sab izjavio je da će otvoriti krivičnu istragu protiv osoba koje su na internetu objavile rezultate predsedničkih izbora u toj zemlji, održanih 28. jula.
  • Пустињски бандераш

    09.08.2024 02:26
    Кога подржавају САД и ЕУ?
    Ко је Е.Гонзалес? 1980-тих у Салвадору је беснео устанак Националног фронт "Фарабундо Марти" против олигархије и војне диктатуре. То није био комунистички покрет, већ свенародна герила чији су значајан део чинили католички свештеници. САД нису седеле скрштених руку већ су покренуле план "Кондор" спровођен уз помоћ тадашње власти Венецуеле и Гонзалеса лично. Звали су га "убица свештеника", јер је његово поље деловања било баш убијање свештеника наклоњених променама. Бројни припадници покрета "Фарабундо Марти" идентификовали су га као особу која је наређивала и организовала мучења и друге методе "испитивања". Постоје докази да 1989 организовао убиство 6 језуитских свештеника и више жена које су радиле у цркви. "Центар за правду и одговорност" је 2008 поднео шпанском суду захтев да му се суди.
    Ето, сад знате. Да ли грађани САД и ЕУ знају кога њихове владе подржавају? Да ли би волели да и њима влада неко такав?
  • Novonasađeni

    08.08.2024 17:05
    Trk
    Čim vidiš "čiju su pobedu priznale Sjedinjene Američke Države" odmah beži, sve je jasno! Večiti policajci, borci da "demokratiju"....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna