Autor: Južne vesti

Info
12.08.2024.
10:17
Nišlija Miodrag Stanković, kome su zbog duga od 4.500 dinara pre tri godine izvršitelji pokucali na vrata, konačno je dobio sudsku presudu u svoju korist pošto je utvrđeno da to uopšte nije njegov dug
  • Dule Oto Mišika

    12.08.2024 14:26
    @ Nikogović Zrenjaninski!!!
    Jesi, jesi, i verio i raskinuo i dobio premiju! Nemoj nas da farbaš!
  • ЈКП Мафија

    12.08.2024 13:51
    наметнути посредници
    Инфостан, Информатику, Обједињену наплату треба разбуцати и угасити, нек иду да раде по Вучићевим фабрикама!
    Водоводи, Топлане, Чистоћа и остали како шаљу рачуне њима могу и директно корисницима е-поштом или банкама, приватним књиговодственим агенцијама, овим мењачницама/платним институцијама/агенцијама које примају уплате и трансфер новца уместо Поште!

    Не постоји ни један једини рационалан разлог постојања тих ЈКП.
  • Neko iz struke

    12.08.2024 13:27
    Necete kopati!
    Nekoliko stvari:
    1. Advokati obe strane ce lepo zaraditi, kako god da bude presuda. Vreme je da se uvede procenat uspeha za advokate, ane da samo forsiraju prijave jer znaju da ce biti "dobri" u oba slucana.
    2. JP arči pare poreskih obveznika potpuno netransparentno, i prosfo mi je neverovatno da to tako prolazi kod naroda decenijama.
    3. Apsolutno se moze utvrditi krivac za ovaj slucaj, ali je potrebna uredjena pravna drzava, sto Srbija nikako nije.

    Hocete i na sledecim izborima sedeti kuci i biti lenji da glasate?
  • Zla...

    12.08.2024 12:50
    Naravno....
    .... ako se slučajno zoveš Petar Petrović ili Jovan Jovanović onda si nagrabusio. Jer, neškolovana administracija ni ne razmišlja da možda postoji 4 osobe u istom selu sa istim imenom, niti se udubljuju da povežu imovinu sa pravim vlasnikom.
    Kad zabrljaju, ne bi to priznali da im glavu odsečeš, nego si ti sam dužan da grešku ispravljaš i pri tome tu brljotinu sam i finansiraš.
    To traje i traje...3 godine. A čovek, ni luk jeo ni luk mirisao, a živce pokidao.
  • izuzetak od pravila

    12.08.2024 12:37
    Vecina bi platila "da se ne vuce po sudovima", "da se ne zamera drzavi", jer "ne mozes protiv sistema", itd.
    A ovako lepo zaradili advokati, zaradio nabedjeni duznik, a leglo botova i uhleba platilo, mozda i naucilo da vise pazi sledeci put.

    I Informatika se bavi slicnim stvarima, pripisuje tudje i nepostojece dugove, salje izvrsiteljima vec placen dug pa od duznika trazi da plati troskove izvrsitelja i advokata (iako ima pravnu sluzbu punu uhleba), odbija da izvrsi promenu vlasnistva nad prostorom zbog duga iako vise zakona to zabranjuje (dug se vezuje za lice, ne prostor) i odlicno im ide jer je zombiranim i poplasenim Novosadjanima lakse da plate.
  • Realista

    12.08.2024 12:32
    Polupismena, bahata...
    ... srbija.
  • Niko!!!

    12.08.2024 12:09
    Dijagnoza: ? ? ?
    Mene pola grada već 8 godina proziva za "porez na premiju" koju nikada dobio nisam! Niko mi ne veruje. Gledaju na mene ko na buržuja i ciciju. Da stvar bude intrigantnija, nisam političar, nemam dosije ni ja ni moja porodica. Autohtoni sam građanin grada u kome stanujem. Ali to nije sve, navodno sam verio i jednu ženu, pa nakon toga raskinuo veridbu i ostavio je na cedilu. Zbog toga su mnogi građani, koje čak ni ne poznajem besni na mene. Neke mnogo mračne sile mi kroje sudbinu iza mojih leđa. Sve je toliko besmisleno i nenormalno, da bi bilo bolesno čak i pokušati utužiti nekoga. Sem u slučaju da pola grada da izjave i da se dođe do nasilnog kreatora moje sudbine koja nema nikakve veze sa stvarnošću, ali je to na žalost postala. I onda debelo nekome naplatiti sav pretrpljen stres, strah i bol kroz koji prolazim sa svojom porodicom koja ni mrava nije zgazila za života svoga. Po svemu sudeći, upravo tu i leži ključ problema kako mog, tako njihovog.
  • ex chapman

    12.08.2024 10:34
    Objedinjeno
    a ta Objedinjena naplata se puni parama postenih gradjana da bi se te pare onda bacale na neciji nerad, javasluk i nesposobnost
    gonili su coveka 3 godine za dug koji nema. 3 godine nisu bili u stanju da priznaju gresku, kazne odgovorne i smanje stetu - i materijalnu i moralnu
    boli njih uvo. nisu pare njihove. a od obraza su se odavno oprostili
  • mire

    12.08.2024 10:26
    ovom čoveku kad završi sa peripetijama da damo orden za borbu protiv reketa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna