Autor: Tanjug

Info
12.08.2024.
12:00
Poreska uprava je od početka godine zaključno sa julom sprovela 2.159 kontrola evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa, a meru zabrane rada izrekla je u skoro 63 odsto slučajeva.
  • Aleksa

    12.08.2024 17:00
    Drzavi treba porez
    , nije sporno ali neka mi inspektoro objasbe kakotezge koje su postavljene na mnogo mesta u Beogradu i Pancevu nisu obveznici koriscenja jase. Dakketezge na Pancevackom buvljaku i tezge ispred Starog Merkatora nisu u vecini slucajeva registrovane hao radnhe i nemaju kase a prodaju slicnu robu kao i u radnjama i kioscima pored..Takav je trenutni zakon
  • AntiProtivnik

    12.08.2024 13:55
    @Realista
    Ko bre u Srbiji menja gaće svakodnevno?
  • /

    12.08.2024 13:36
    /
    mogla bi da kontrolise subvencionisane doo firme kojima istice peta godina.
    em radnici ne dobijaju platu, em dobavljaci nisu placeni.
    a ovde je tako lepo pisano o takvim firmama
  • Neporeska

    12.08.2024 13:13
    dvostruki standardi
    A šta ćemo sa pijacama koje su pune crne robe?
    Poljoprivredno gazdinstvo u kojem je dobro rodila Nutella i Ariel :D
  • Realista

    12.08.2024 12:21
    korupcija i besmisao zakona
    U srbiji je nemoguće raditi po nekakvom zakonu - prvo menjaju ih svakodnevno k'o prljave gaće, drugo više zakona i podzakonskih akata su u konfliktu jedno sa drugim, treće inspektori u večini slučajeva "pogrešno" tumače zakon jer im nije plaćeno da ga "tumače" legitimno, četvrto, ceo regulacioni sistem je komplikovan tehnički i pravno do imbecilnosti bez ikakve stvarne potrebe osim da bi se napravilo okruženje nedorečenosti i ostavila mogućnost tumačenja istog po sopstvenom nahođenju, od slučaja do slučaja - u svakom slučaju, ko je u srbiji privređivao, pakao će mu izgledati kao hotel sa 5 zvezdica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna