Autor: Tanjug

Info
12.08.2024.
22:34
Koordinaciono telo Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa ocenjuje da današnji skup u Bujanovcu predstavlja zloupotrebu Albanaca sa juga Srbije.
  • Ahil

    15.08.2024 12:24
    ....
    Srbi su kroz istoriju skupo placali svoje zablude,Jugoslavija na primer,ali ni jednu zabludu nece platiti kao ovu sa Vucucem.To cemo platiti kao vuk kozom.Cena ce biti visoka,placena teritorijama koje smo izgubili i nastavljamo da gubimo i kvalitetnim ljudima koji masovno napustaju ovu zemlju.Ostace pustos i gledaoci farmi i zadruga ...
  • Jova

    13.08.2024 08:15
    Znaju Albanci sta rade,vide sta sve Vucic daje pa se i oni bore da dobiju Presevsku dolinu.Ja se bojim sta bi sve ovaj dao da ostane na vlasti.
  • Hannah Montana

    12.08.2024 23:36
    Patriota
    Poznajem Slovake, Madjare, Rome,Albanace i Hrvate koji su veće patriote,lojalniji i veći Srbi od srba u Srbiji, ali iako su stručniji, obrazovaniji, ozbiljniji, pošteniji-njih nigde nema na rukovodecim vodećim pozicijama jer se nisu savili pretnjama i ucenama, nisu lojalni sns strani i ne donose glasove za izbore.
    Gospodin Kamberi je potpuno u pravu kada kaže da su Albanci nedovoljno zastupljeni u Srpskim državnim institucijama ili uopšte u državnim službama, u Srbiji se sve svelo na pljačku, politički uticaj,nepostenje, laž i nasilje i sada će napasti Gospodina Kamberija da vrši neki napad na državu,a čovek godinama pokušava da ukaže nakorupciju,pljačku i nepravdu u drzavi i državnoj politici, ali ga niko ne shvata za ozbiljno.
  • Косовка Девојка

    12.08.2024 23:17
    Шта каже амбасадор Србије из Приштине ,не каже ништа када ни немамо амбасаду само директора канцеларије ,то му мало јача функција од директора Етно Села

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna