Autor: Rodoljub Šabić

Info
17.08.2024.
15:19
"Vlast nam je i do sada pružala primere nekažnjenog divljanja u saobraćaju ali to je bilo rezervisano samo za pripadnike 'elite'".
  • BGD 011

    17.08.2024 16:02
    Dozvola za gazenje
    "Oni su bili na visećem mostu, odnosno na nadvožnjaku, pa su, eto, slučajno pali na haubu. Pa, oni su skočili na haubu čoveku, povredili su mu... Pa, čekajte, šta je na Zapadu najvažnije - da ne smeš da povrediš tuđe materijalno dobro. To je njegovo materijalno dobro, on je čovek radio da zaradi ta kola, kako možeš da mu skačeš na kola - rekao je Anđelković." Ovo je na tv Pinku izjavio Baki Zoran Andjelkovic direktor Poste Srbije, u odbranu huligana, potencijalnog ubice sa automobilom koji se zaleteo u demonstrante i jednog tesko povredio, a zatim pobegao. Iako snimak postoji, policija jos nije pronasla siledziju, potencijalnog ubicu?! Neko je ocigledno zasticen. Neko ima dozvolu da gazi narod!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna