Autor: Beta

Info
18.08.2024.
17:34
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković osudila je danas diskriminatoran govor upućen vlasnicima najstarije beogradske poslastičarnice Pelivan.
  • Nina

    18.08.2024 21:34
    Lako se pronadje počinilac....
    Ministre Dačiću ?
    Kad već privodite ,privedite one koje treba privedti...
  • BGD 011

    18.08.2024 20:52
    Nismo jednaki, nazalost
    Saglasan sam sa gospodjom poverenicom u svakoj njenoj izgovorenoj reci? Ali bih i da pitam. Da li gospodja poverenica osudjuje postupak vozaca koji se na protestima zaleteo kolima u masu demonstranata i tesko povredio jednog od njih a zatim dodajuci gas pobegao? Snimak ovog kriminalnog cina kruzi internetom, a vozac do danas nije pronadjen. A lako ga je sa danasnjom tehnologijom pronaci! Policija se po ovom pitanju uopste ne angazuje! Zasto? Zar se i povodom ovog incidenta ne ocekuju od nadleznih organa zakonom propisane radnje? Ako smo svi pred zakonom jednaki, naravno?
  • Dragan

    18.08.2024 20:20
    Dragan
    Napadaju ih jer se nisu AV prodali i Radikalska bagra pokusava po isprobanom receptu da ih zaplasi! Samo su se debelo zeznuli jer Pelivan je Istorija Beograda I to niko i nikada nemoze izbrisati! Jedan Andric Nusic Mika Alas i plejada Srpskih pisaca umetnika politicara i znacajnih Generala do samomg Misica Putnika Bojovica…kao i Tita Rankovica su dolazili kod njih pisali o njima dok su sa Obrenovicima posebno Karadjordjevicima i Kraljem Aleksandrom bili kucni prijatelji to se nemoze i nesme dirati! Nasli AV kerovi da zastrasuju neistomisljenike neide i nemoze! Osuda!
  • Мрђа

    18.08.2024 18:29
    Мрђа
    За ово се треба огласити и сам Председник Вучић и осудити ови Срамоту! Али нејће јер су власници Пеливана подржали своје суграђане у Мајским Протестима 2023 и свој Народ против копања Литијума.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna