Autor: Beta, N1

Info
21.08.2024.
07:46
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić ocenio je nakon puštanja iz pritvora da je cilj njegovog zadržavanja bio uništenje te organizacije.
  • novosadjanka

    21.08.2024 19:10
    Tanji
    Tanja, vojnik je gradjanin u uniformi i ima sva prava po Ustavu. Pa i pravo na sindikalno organizovanje.
  • Ivana

    21.08.2024 10:46
    Pitanje za Tanju
    Da li možete da objasnite zašto mislite da su sindikati u vojsci besmislica?
    Evo, baš u našem vremenu se pokazalo da nisu.
  • Kolega

    21.08.2024 09:53
    Ako je posao u vojsci posao, a vojska (kao i policija) su radnici, oni moraju imati kao radnici mogućnost da ostvare svoja prava i interese: da napreduju, da su finansijski dobro kompenzovani, da imaju radni ambijent koji ih vrednuje, da budu zaštićeni od mobinga, itd.

    U firmu nam je došao bivši oficir, čovek na mestu, disciplinovan, uredan, odlično komunicira, zdravo rezonuje, inteligentan... i razmišlja šta mu treba da ga stalno neko cima, da sam kreči prostorije od svojih para, da mu porodica uvek bude negde na čiviluku, ni za šta.

    Zato više nemamo ni vojsku, Miloše. Vašoj vlasti ne treba vojska koja radi, razmišlja, napreduje, koja ima za šta da se žrtvuje, već plaćenici koji ne razmišljaju i slepo rade šta im se kaže. To je vaš koncept vojske, naroda, stranke, konstantno i sveobuhvatno potčinjavanje i savijanje svega.
  • Tanja

    21.08.2024 08:20
    Ali, bez obzira na Vučevića i šta ja mislim o njemu, sindikati u vojsci JESU besmislica.
  • Xy

    21.08.2024 08:14
    Bravo
    Bravo za gospodina Antica, zrtvovao je svoj miri porodicu zarad opsteg dobra.Istorija ce pokazati istinu.Gospodin pravnik Vucevic, sto kaze da je vojni sindikat glupost, pravi je biser.Vidi se da je bio najbolji student pravnog fakulteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna