Autor: N1 Sarajevo, Dnevni Avaz

Info
21.08.2024.
11:31 > 12:33
U srednjoj školi u Sanskom Mostu u BiH ubijene su tri osobe.
  • ddr

    21.08.2024 18:48
    @Komšija

    Sa jedne strane jeste isto a sa pravno administrativne strane, nije isto.
    Republika Srpska i Federacija BIH imaju odvojene zakone i institucije.


    Nije Bosna , Bosna je geografska oblast samo. Hercegovina posebna geografska oblast. Naziv države je Bosna i Hercegovina.

  • Neša

    21.08.2024 17:03
    Saučešće porodicama. Ne znam dali je čovek imao psihičkih problema ili je čoveku zbog nepravde "pukao film" ali je činjenica da se " tehničkim osobljem" često postupa sa nepoštovanjem i podcenjuju se. Uši mi para i ovo sekretarica. Ne znam dali je moguće da u Bosni direktor škole zaista ima sekretaricu. Kod nas u Srbiji nema. Kod nas u Srbiji postoji samo Sekretar škole a ako je žensko po rodno senzitivnom jeziku bi to bila sekretarka škole. Obavezno pravnik koji se bavi pravnim administrativnim i tehničkim pitanjima. Po rangu odmah ispod direktora. I kod nas ih poneki nazove sekretaricama što je po meni podcenjivanje pa čak i vređamje.
  • Zira

    21.08.2024 16:52
    Naravno u BL zbog blizine, najbrze preko Prijedora, za Bihac je dalje. To uopste nije ni bitno. Strasno, ugasio tri zivota,unistio tri porodice ,pa i svoju. Ako je suspendovan, sve to prodje, zasto ljudi sa lsihickim problemima, nisu na bolovanju i lecenju. Nikad neznas sta im je u glavi. Kasnije cemo saznati, za sad samo nagadjamo. Ako je rukovodstvo znalo njegovu dijagnozu, trebali su pravdu traziti preko Minist.zdravlja, unutrasnjih poslova i suda, zamislite da su deca krenula u skolu koji bi go bio strah za decu za ceo zivot a tako je mogao zbog bolesti da puca odreda. Danas izgleda nigde nije sigurno.
  • Komšija

    21.08.2024 16:31
    @e'pro

    Isti očin, Bosna je Bosna.
  • Sovra

    21.08.2024 14:18
    Zar je moguce
    Da čovek zbog loše placenog radnog mesta uništi život 4 porodice.
  • Anonymous

    21.08.2024 13:24
    Svedoci smo jos jednog slucaja u kome se ispoljava nepostajanje 'sistema'ali i nerazumevanje vaznosti i odgovornosti za njegovo ustanovljenje kako od strane vlasti(dosl.sprovodjenjem zakona) tako i od strane gradjana ( pobune za nedosledno sprovodjenje zakona od strane odg.) .Za sitne pare, ugasena tri zivota. Da zivimo u normalnim zemljama covek sa "psihickim problemima" bi bio na bolovanju, a ovako, posto se bolovanje preko 2 meseca odobrava samo ako umires sledeci mesec, i da je ima neke psih.probleme, zvanicno ih nije imao jer je bio sposaban za rad . Pojeo vuk magarca, a bar tri porodice unesrecene. I sta kazete, desava se nekom drugom?, samo da nisam ja...
  • e'pro

    21.08.2024 11:58
    Sanski Most ne pripada Republici Srpskoj tako da ne znam kako je osoba transportovana u UKC RS, vjerovatno zbog blizine Banja Luke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna