Autor: Beta

Info
23.08.2024.
11:51
Ekološki pokret "Tvrđava" saopštio je da je smederevska železara kojom upravlja kineska kompanija HBIS osuđena da plati novčanu kaznu od milion dinara zbog zagađenja vazduha.
  • Niko!!

    23.08.2024 13:32
    Nečuvena diskriminacija!
    Čudi me da se "ekološke nevladine organizacije" NE izjašnjavaju o ovome... Treba li da sumnjam u inostrane sponzore da nisu poslali honorare za ovog zagađivača? Ili treba da sumnjam da su ovakvi zagađivači pošteđeni od inostrane agende?
    A što sad ćutite?
  • Milan NS

    23.08.2024 12:29
    Nisam ovo pročitao
    na provladinim portalima niti čuo u Drugom dnevniku... oh, wait!
  • Ja

    23.08.2024 12:26
    Racunica
    Koliko su oni zaradili time sto su stedeli na zastiti zivotne sredine, kazna je samo da se kaze da je kaznjen a osetiti nece, nego nastaviti kao i do sad. Pri tom, priroda i ljudi na koje ima negativan uticaj i koji ce snositi posledice nemaju nista od toga sto su oni kobojagi kaznjeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna