Autor: Beta

Info
24.08.2024.
09:39
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je da privođenje ekoloških aktivista u Srbiji dovodi u pitanje i kredibilitet pravosudnog sistema.
  • Petar Veliki

    25.08.2024 08:02
    SNS
    Padom prvaka SNS doći će do mira jer više neće biti trovača naroda i zemlja će se vratiti u normalne tokove.Šta očekivati od Vučića, Malog.Vesića . Brnabićke Vulina, informera ,alo.PINKa koji su glavni pokretači nekulture
  • Realno

    24.08.2024 12:56
    Zašto???
    Da li to znači da će sutra kada se promeni vlast svaki od nazadnjaka moći da blokira pruge, parlament, ulice?
    Da či to znači da će i oni moći da divljaju po skupštini, pljuju i psuju?
    Jeste li i malo svesni da sve što radite neko evidentira i sutra će vam vratiti istom merom?
  • Ekspert

    24.08.2024 12:23
    Gde je granica?
    Naravno da neće. Nije sudska vlast blesava da sudi samoj sebi. Sudska vlast ima za cilj da drži pod kontrolom izvršnu i zakonodavnu vlast, jer je to jedini način da drži sve konce pod svojim nogama. Ne budite naivni u očekivanjima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna