Autor: Liz Theoharis, Shailly Gupta Barnes

Info
24.08.2024.
10:45 > 10:46
Ekstremistički republikanski političari i imenovani funkcioneri prednjače u podršci "Projektu 2025", ali obe velike stranke podržavaju izgradnju ratne ekonomije.
  • Б

    28.08.2024 10:04
    Трамп је крив за све
    Значи, Трамп је за све крив? Он је 1980-тих укинуо ограничења корпоративне похлепе уведена после Велике Депресије, он је рушио режиме по свету, он је потрошио трилијарде долара на ратове на Бл.Истоку, он је крив за све. Демократе сироте, ни лук јеле, ни лук мирисале. Узгред, Трамп је својевремено хтео да се кандидује за Демократску странку.
    САД имају само једну партију, а стварну власт има корпоративна елита и припадници Једног Народа. 0,0001% становништва живи изузетно добро, 40% има око 0,2% богатства. Али, мене није брига за САД, бринем се за земље којима је САД на силу и превару увео "демократију", па их кроз употребу долара немилосрдно пљачка, а помоћу ЦИА и њених деривата држи у политичком ропству. Сва та "слобода и демократија" заврши у пљачки, крви и уништењу, јер "слобода и демократија" не значе ништа. Дугови ће само расти, јавних услуга ће бити све мање, док друштво не склизне у робовласништво. Ко не буде имао пара моћи ће да умре и то је то.
    Алтернатива је меритократија и ослањање на своје снаге, уз јаку војску и снажну идеологију да се бранимо од свих облика "слободе и демократије".
  • Marta

    24.08.2024 12:39
    Iskreno, zabole me šta Tramp planira da radi u svojoj državi. Ono što mene zanima je šta ova banda "demokratska" radi u tuđim državama. I o tome mislim sve najgore.
  • Woke snowflake

    24.08.2024 11:57
    Orange man bad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna