Autor: Insajder

Info
25.08.2024.
09:12 > 11:05
Na današnji dan pre 24 godine, ubijen je bivši predsednik Predsedništva Srbije Ivana Stambolić.
  • /

    26.08.2024 07:48
    /
    ... vucic je bio ministar informisanja a rts je javio da je stambolic pobegao od zene
  • Pićuka

    25.08.2024 18:08
    Ovi što daju minuse su pripadnici tih falangi koje će podržati svako ubistvo ako od njega imaju korist.
  • /

    25.08.2024 17:18
    /
    da se ne zaboravi:
    srbija je mogla biti deo eu u isto vreme kada i ceska
    ali je udba postavila milosevica umesto stambolica i organizovala jogurt revoluciju.
    ubistvo stambolica se desilo desetak godina kasnije kada je vucic bio ministar informisanja.

    pa vi sada zakljucite ko rovari po srbiji
  • Petar

    25.08.2024 15:28
    Sns
    Nadajmo se skorijem suđenju sns falangi
  • Green Oasis

    25.08.2024 14:34
    .. nastavak misterije
    14 godina od ubistva Velibora Vučurovića koji je bio tekstopisac i kompozitor, napisao je veliki broj hitova za Šabana Šaulića, Sašu i Dejana Matića, Acu Ilića, Nedeljka Bajića Baju...
    Vučurović je ubijen 27. marta 2010. Padala je kiša, a on je pešice išao Bulevarom Jaše Tomića u Novom Sadu, kada je krenuo je kod prijatelja. Oko 20.30, kod broja 14, iznenada ga je u glavu pogodio metak iz snajpera.
    Vuĉurović je rodom iz Feketića (Bačka Topola). Sa estrade su ga svi voleli i poštovali, izuzev nesuglasica koje mu je porodica imala sa jednom moćnom porodicom sa krajnjeg severa Bačke. Prezime te porodice je i dalje velika tabu tema koja izaziva veliki strah kod ljudi, a dovodi se i u vezu sa moćnim ljudima sa crnogorskog primorja. Ponajviše Budve.
  • Bata

    25.08.2024 12:20
    Ko to ubija po Srbiji?
    Službe, i policija, prljavo i nerazmontirano zlo još od ozne i udbe... Zlo sa kolena, na koleno! Svejedno da li ubijaju oni, ili njihovi plaćenici iz "podzemlja"... Zato i jesmo još uvek jedna obična banana republika, bez ikakve nade da će se nešto promeniti!
  • MaryPoppins

    25.08.2024 10:46
    Srpsko blato
    Sve tajne službe na svetu su teško prozirne spolja, čak neke imaju odelenja koja nemaju veze sa političkim vođstvo matične zemlje, neke tajne službe čak imaju odelenja stvorena unutar službe od same službe,bez znanja državnog vodjstva i civilne državne kontrole.
    Ali ovde se radi da je drzava Srbija planski organizovala specijalno odeljenje unutar Udbe namenjeno ciljano za praćenje i ubijanje svih protivnika Slobodana Miloševića i time ignorisao Ustav srbije,Parlament i Vladu Srbije i privatizovao državni aparat u lične jeftino održavanje na vlasti po svaku cenu.
    Takav režim je trebalo da bude razmontiran 6.oktobra, tajne dosijee o nama gradjanima je trebalo napraviti javno dostupnim informante,ubice osuditi i formirati novu poštenu tajnu službu i staviti je pod civilnu kontrolu.
    Kako se to tada nije desilo, mi ponovo imamo istu situaciju da je Vučić privatizovao Udbu koja prati,prisluskuje, ucenjuje,pljačka i ubija građane koji žele pravnu državu zasnovanu na Ustavu,na zakonima i vladavini parlamenta Srbije, a ne na ubistvima, lopovluku i licnom bogaćenje.
    Mi imamo u srbiji 48 milijardera, a u prebogatoj Švajcarskoj zive samo 41 milijardera !!?
    Upravo je to dokaz koliko je poremećen bezbednosni sistem gde se pojedinci enormno bogate, na račun gradjana i gradjanskih prava.
  • D

    25.08.2024 10:32
    D
    Eto sta uradi Milosevic ubi coveka na pravdi boga i ostade upamcenj kao Balkanski Kasapin! Sve je prolazno kao i vlast za koju se ubijaju a nema ni jednog ni drugog! Iza svakog Coveka ostanu samo dela i nista vise.Neko uradi dobra ali vise se pocine lose za koja se mora odgovarati generacijski kako bi se suzbila da budu sto manja! Neko ce reci pa kakve veze imaju deca unuci…ima i te kako. Stambolic je bio prelazan izbor sto je i sam potvrdio iako je odlicno znao sta mu se sprema! Ali Milosevic nije racunao na Narod kome ga je bilo vise nego prekoglave kao i razne bahatosti SPS i njegove dece koje uzivaju u opljackanom novcu decenijama jos toliko bezobrazluka i nemoralnosti stavili mu unuka u Skupstinu da ga opet Narod placa! Previse je i za glupe Srbe zaista!
  • zztop

    25.08.2024 10:28
    Eto da pitamo o tome dačića on se i ne seća šta je i kako bilo , vulin još manje ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna