Autor: Beta

Info
26.08.2024.
19:00 > 18:45
Ministarstvo unutrašnjih poslova je od marta do maja ove godine izdalo 272 prekršajna naloga privatnim autobuskim prevoznicima u Beogradu zbog nepoštovanja radnog vremena vozača.
  • Mbm

    27.08.2024 02:03
    Raspad drzave Srbije
    To je opste poznata cinjenica da u svim granama "privatnog" sektora ne postoji ni zakon, ni sigurnost zaposlenih ni plate, a da inspekcijski organi u ovoj drzavi, posebno u Beogradu, ne rade svoj strukovni posao i da se bave konformizmom sedenja u ksncelarijama, tihim strajkovima, neradom, i da su eksteemno korumpirani, slicno kso i u Sudovima i ostalim, na papiru, "drzavnim organima". Tako se uspesno gaji bezakonje, nepravda, i svi oblici kriminala u ovom rezimu SNS i ministri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna