Autor: Beta

Info
27.08.2024.
09:02 > 09:16
Radnici Termoelektarne "Nikola Tesla" (TENT) u Obrenovcu posle 20 godina sudskih sporova i presuda u njihovu korist, zbog neisplaćenog dodataka za smenski rad, sada vraćaju isplaćenu sumu.
  • Mbm

    27.08.2024 15:36
    Ovde nema suda
    Lokslne sudije sklone su donosenju presuda po diktatu, ne po zakonu, Ustavu, i shodno dostavljenim dokazima. Slijepcevic jr visen puta ukazivao na stetne radnje drzave, pa je mofuce da je bio uslovljen da postupi necasno, tako sto ce pojedinacni kolektivni ugovor u delu protivzakonite odredbe staviti iznad zakona, ksko zs podzakonski akt nije ni moguće, ni dopusteno, niti ma gde predstavlja praksu rada Suda. Za koga je to dobro? Za penzionera koga je tsj isti radnik koga je ojadio, stvorio.
  • Igor

    27.08.2024 12:41
    kontra presuda
    Neverovatno je kako sud preinačava presude po svom nahođenju. Dobiješ na suđenju uz sve dokaze a onda 2-3 godine, tamo neki, sudija sam promeni presudu. Tako i ja dobio prvostepenu presudu protiv banke, ona se žalila i sad skoro tri godine kasnije ništa se ne dešava... Et cetera, et cetera...
  • Vlada

    27.08.2024 11:04
    Samo u zemlji Srbiji
    Dokle ćemo da čitamo i troimo ove nebuloze? Hoćemo normalnu državu, uređen sistem gde se ovo ne može dogogoditi! Ne interesuje me Expo, Beograd na vodi, Soko i leteći automobili.
  • Pićuka

    27.08.2024 10:39
    Stoti put pišem. Dan danas u EV neki ljudi dolaze na kapiju samo da se "kucaju" kao da su bili na poslu. "Plata" im leže sve po zakonu. Da li je potrebno da ih fotografišem? To je rizično u ovakvoj pravnoj državi. I tako naiđe govno za koje se zakače muve govnare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna