Autor: Beta

Info
30.08.2024.
19:46
Izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak kaže da postoji rizik od destabilizacije Zapadnog Balkana ukoliko se strane ne uključe u dijalog i nastave da preduzimaju nekoordinisane akcije.
  • Steva

    31.08.2024 11:56
    Ovaj baš nema ni obraza ni stida,sve za novac.Mnogo kvaran lik.
  • 1244

    31.08.2024 11:29
    Sporazum 1244 je već donešen, treba samo da se primeni i sprovvede u SB UN u prisustvu Kine i Rusije.
    A Lajčak i EU moraju da bude izbačeni iz dijaloga posle ukidanja dinara i poglavlja 35, jer njihovo posredništvo je neobavezujuće jer su postavljeni 2010 god neobavezujućom odlukom GS UN.
    Ako to Vučić ne utradi, oterajmo Vučića i da dovedemo onog koji će da vrati sve oko Kosova u SB UN.
  • Dvorjanin

    30.08.2024 22:31
    Blam, Licemerstvo, Sramota
    Gospodin Lajčak od početka njegovog mandata dobija platu, da bi ko papagaj ponavljao i molio, da obe strane treba da se suzdržavaju i da obe strane treba da ispune potpisano. I tako godine prolaze, a on i dalje moli, dok Kurti polako ali sigurno pravi svoju državu, a Srbija i dalje čeka ispunjenje Briselskog sporazuma, koji je USLOV za ispunjenje Ohridskog. Bez i malo stida ću napisati da Lajčak dobija platu za LICEMERSTVO, jer je Srbija ta koja je svoje ispunila, a Kosovo je to: "koje se sve vreme čeka", da se doslovno: "SMILUJE i uozbilji" i omogući našem življu da oforme ZSO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna