Autor: RTS

Info
02.09.2024.
10:20
Nepisano je pravilo da je septembar, posle januara, mnogima najteži mesec u godini.
  • Jare

    02.09.2024 14:17
    Loše navike
    Činjenica je da naš narod neko mora naterati da štedi, a to radi banka jer moraju uštedeti za ratu iz straha od izvršitelja, inače bi je sigurno potrošili na krpice, suknjice, kafice itd. Bog te mazo više niko ne peče jaja nego plaćaju po 600-700 dinara 2 jajeta sa viršlom, još to i slikaju pa postavljaju na mreže, totalno smo poludeli.
  • Blago nama

    02.09.2024 11:35
    Nasi ljudi ne znaju sa novcem i to je cinjenica... kazu mala im je plata i ne mogu da ustede, ali mogu da uzmu kredit i otplacuju sa kamatom... u prevodu kada bi tu kolicinu novca koju daju za ratu kredita ostavljali svaki mesec imali bi vise novca nego sto uzmu kredit... ali ko ce da misli o svemu...
  • Jaa

    02.09.2024 10:45
    da da i da kupimo benzin dok je korona bila jer je 40% poskupeo a kvalitet takav da posle 6meseci izvetri, i sa novcem je tako i garderobom I sa svime, usteda postoji Ako Sam sve radis da izbeges troskove usluga, od elektricara, mehanicara, poljoprivrede, stocarstva, Al ne lezi vraze gotovanska generacija je prispela, trka za novcem je u toku, zahvatilo nas duznicko ropstvo treceg sveta, cuvaj te se, zivi bili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna