Autor: FoNet

Info
02.09.2024.
12:10
Sva četiri reprezentativna sindikata obrazovanja najavila su za 16. septembar obustavu rada i proteste po svim gradovima.
  • Giga

    03.09.2024 09:24
    Giga
    Ma sram ih bilo,vecina ima vozni park ko da su uposleni u SPC! Mrsss
  • Giga

    03.09.2024 09:23
    Giga
    Ma sram ih bilo,vecina ima vozni park ko da su uposleni u SPC! Mrsss
  • Ivan NS

    02.09.2024 17:14
    Citam komentare i prosto mi nije jasno kakvi smo mi to ljudi pistali.
    Jel moguce da nekim ljudima nije jasno, da bez dobrog sistema skolovanja nema napretka jednog drustva. Da ako se drustvo kao kolektiv, drzi zatupljeno i neobrazovano istim tim kolektivom se lako manipulise. Slazem se sa tim da ima u novim generacijama, losih prosvetara ali to svakako ne moze da se kase za sve! Treba podrzati te ljude jel svi znamo za kakvu mizeriju rade. P.S Nisam prosvetar! Zahvaljujuci SNS radim po okeanskim brodovima.
  • komšinica

    02.09.2024 14:35
    Uz dužno poštovanje, vidim da se zbog pravopisa u pet koraka nije niko nasekirao. Zato i zbog svega ostalog na čega su ti isti prosvetari pristali, teško da će dobiti bilo čiju podršku. U propadanju i neukosti novijih generacija njihov udeo je prilično velik. S obzirom da je imam prilično godina i u školu sam išla u neka druga vremena, treba svima da je jasno, da je jako mnogo dece polupismenih roditelja i te kako postiglo nešto u životu, i to zahvaljujući školi, tj. prosvetnim radnicima. Ova se sada svelo na jedno veliko ništa, i ispada da su za sve isključivo krivi roditelji. Kada imate dete koje kene u srednju školu i ne zna tablicu množenja i ne razume tekst koji čita, za to nisu krivi roditelji. To da bude svima jasno.
    Sami ste sebe gospodo prosvetari ponizili.
  • W

    02.09.2024 14:07
    W
    Umorili se nakon tolikog nerada. Nema podrske za SNS kadar vise! U ostalom 80 85 i vise hiljada dinara za nerad nije nimalo mala plata!
  • NSađanka

    02.09.2024 14:02
    @Roditelj
    Ju! Zamislite 7 casova! Mora da su gladni pocrkali. Zato nam deca i jesu takva kakva su. Nista ne moze da se istrpi, saceka. Sve ce mama i tata. Sto vi niste nosili telefon u skolu? Jeste li vi zaista roditelj ili trolujete ovde bezveze?
  • Roditelj

    02.09.2024 13:31
    samovolja
    Imali su moju podrsku ali posle ovog prvog dana skole vise je nemaju.
    U os"Djordje Natosevic" u NS. deci nije receno da ce imati sedam casova. Kantina ne radi,a poneli su voce i malo flasirane vode. Treba li da piju vodu sa crvima?
    Uzeli su im mobilne telefone pa nisu mogli da se jave briznim roditeljima. I odakle im pravo da im oduzimaju privatnu omovinu. U mobilnom se nalaze podaci o drugim licima i njihovi brojevi telefona. Sramota!!!!
    Vi trazite povecanje plate. Nista od toga. I On i vi zavodite diktaturu.
    Cast fer nastavnicima ali su nemocni jer je direktorka sns kadar.
    Sram vas bilo.Nisu deca u zatvoru vec u skoli u koju moraju da idu.
  • Vlad@

    02.09.2024 13:07
    !
    Nikakva podrska za prosvetare iliti sns botove!!! Kako ste dobili posao takva vam je i plata! A sad kao strajkujete…. Kome se ne svidja nek napusti ne znam sta je problem… ustvari znam… kad je protest protiv vlasti, litijuma, divlje gradnje nema vas nigde… a za sebe i bednu crkavicu sto vam poveca prvi ste… tako i prolazite…
  • Mare

    02.09.2024 12:30
    Pa ne moze i rafal i prosvetar. Znaju se prioriteti.
  • jatzans

    02.09.2024 12:20
    Prvo: ne 4, već jedan sindikat. Drugo: pregovori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna