Autor: Beta

Info
03.09.2024.
16:03
Meštani Čente, sela sa teritorije Zrenjanina, posebno oni koji rade ili se školuju u Beogradu, negodovali su zbog problema nastalih zbog odluke o skraćenju linije 109.
  • Lala

    05.09.2024 06:11
    Grad ZRENJANIN ne može da organizuje javni prevoz do Aradca
    koji je udaljen 5 km od Zrenjanina a kamoli nešto drugo.Dno smo dotakli....
  • Trpimir

    03.09.2024 21:47
    Padinska Skela je na teritoriji Grada Beograda, a Čenta na teritoriji grada Zrenjanina. Prema tome na osnovu Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju red vožnje između ova dva mesta mora biti usklađen u Privrednoj komori Srbije i registrovan u Ministarstvu nadležnom za saobraćaj. Prevoz se može obavljati samo kada je navedeno učinjeno. To, što je sada nastao problem je što se u zainteresovanim gradovima i preduzećima organizacijom prevoza bave neznalice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna