Autor: FoNet

Info
04.09.2024.
19:43
Advokat Ivan Ninić izjavio je da je žalba protiv rešenja o pritvoru za Vasa Antića, brata bivšeg predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, odbijena i da je o tome dobio usmenu informaciju.
  • Zarko

    05.09.2024 17:07
    Današnji Srbi
    Dole heroji sa Kosara, dole car Lazar, dole braća Jugovici, dole kraljević Marko, dole junaci sa Kajmakcalana, dole Patrijarh Pavle, dole nastavnici, dole radnici...
    Živeo nepmenik i njegov siroti braco, živeli junaci sa Jovanjice (Gasic, Vulin, Koluvija...), živeo večni ministar Koferce, živeli Belivuk, Miljkovic, Legija, sever i jug, živeli kumovi i pedofili, zivela predsednica skupstine sa Dedinja, živeo patrijarh sa Dedinja...

    av, av, av, av, av, av, av, av, av, av i samo av
  • Eon

    04.09.2024 22:36
    On pa on i samo on
    U tigru ne vlada zakon već samovolja nepomenika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna