Autor: FoNet

Info
08.09.2024.
21:30 > 21:33
Birodi je pozvao kompaniju Rio Tinto i sve firme sa njom povezane da na svojim internet stranicama prikažu spisak fizičkih i pravnih lica kojima su od početka poslovanja dale sponzorstvo ili donaciju.
  • Cc

    09.09.2024 09:21
    @Branko
    U pravu je @Branko! Rio Tinto nema obavezu da objavljuje ugovor i koga je sve plaćao! Demokrate su ih dovele i oni su u obavezi da iznesu sve Gradjanima kao i Vučić. Ali svi su se debelo nafatirali para od njih jer ruka ruku mije! Da smo pravno odgovorna Država mnogi bi u zatvore završili uz plenidbu imovine za ovako nesto! Zato odgovorno tvrdim da svi traze Promene a boga mole da nedodje do toga jer svi imaju repove koji nas preskupo koštaju!!!
  • Toma

    09.09.2024 08:40
    Toma
    Oni nisu u obavezi vec Politicari koji su prodali drzavnu zemlju! Ako krenu sa objavama sto se nece desiti 90% "politicara" i njima bliskim od 2000 do danas moralo bi u zatvore zbog prevare obmane...itd! Zato Narod i nezeli Izbore i slicno jer svi se samo rotiraju od 90-ih do danas! Bez odgovornosti nema nista i zato smo tu gde jesmo dno dna!!!
  • М

    09.09.2024 08:07
    М
    Рио Тинто као приватна компанија није у обавези да јавности износи своје уговоре и платне спискове. У обавези је свака власт да Грађанима Србије све то омогући. Рио Тинто је само рекао да је 2001 на позив тадашње власти дошао у Србији. Многи из тог периода су на њиховом платном списку и сви који су до или новце прешли су у СНС због заштите јер АВ за сада нема проблем да крши Устав и Законе Србије штитећи тако себе и њих! Нетреба бити нарочито паметан само треба пратити новац и брзо дођеш до лопова!
  • Закон

    09.09.2024 06:50
    И
    ввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв












    @ Branko,
    @ Branko
    Оно што закон дозвољава, не дозвољава морал, добри пословни обичаји, и интереси и добробит државе.








  • Vikili

    08.09.2024 23:57
    Privatno
    @Branko
    Od svih argumenata, ovaj je najlošiji,jer nije argument , već osvetoljubiv kontranapad.
    Dakle ja sam privatno lice i mogu svoj novac da dam bilo kome i koliko god hoću. Pa taj pararametar : bilo kome i kad hoću i kome hoću može biti ispravna stvar ali i parametar koji vodi direktno u mito/ korupciju. Ovo kako ste izjavili zvuči kao da oberučke odobravate korupciju sa Rio Tintom i oko , i u vezi Rio Tinta.I da ste hteli, niste mogli bolje da se odate, na čijoj ste strani,nego sad sa ovom izjavom. Hvala vam od srca.
  • Branko

    08.09.2024 22:36
    Da biste imali ikakvo moralno pravo da se raspitujete o tudjem novcu morate prvo da ucinite transparentnim vase finansiranje. Inace, kao sto znate, Rio Tinto je privatna kompanija i moze da daje svoj novac kome god zeli i nije duzan da vama za to polaze racune, za razliku od onih koji vas finansiraju, a sto vi krijete kao zmija noge.
  • Олга

    08.09.2024 22:29
    Сумњам да ће Рио Тинто то објавити. Али, требало би да Вучић објави уговор са Рио Тинтом да видимо клаузулу о раскиду уговора и пенале због раскидања уговора. Па да најзад сазнамо колики су пенали (Вучић помиње милијарде) и ко их је потписао.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna