Autor: Biznis.rs

Info
10.09.2024.
08:19
Narodna banka Srbije uputila je na javnu raspravu nacrt novog Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga koji se u javnosti doživljava kao zakon za ograničenje kamatnih stopa.
  • Hm...

    10.09.2024 11:44
    Citat: "Davalac kredita, takođe, može zahtevati da korisnik deponuje određeni iznos, odnosno deo redovnog mesečnog prihoda (zarada, penzija, naknada zarade i slično) na svom platnom ili štednom računu koji se vodi kod te banke."

    Šta znači ovo za celu priču?
  • Igor

    10.09.2024 09:31
    Banka ce po zakonu morati da ponudi ono sto su ljudi sami trebali da urade. Ako si isplatio deo kredita i nemas mogucnost da dalje isplacujes, prodaj nekretninu, vrati dug i ostace ti barem nesto. Kada ide prodaja preko banke, upitno je za koliko ce se prodati.
    To isto je i do sada moglo da se uradi, pri prodali se automatski uplacuje dug, ostatak vam ostane.
  • NN

    10.09.2024 08:42
    Samo kratko
    Banke su lihvarske instiutcije kao i državni sistem uostalom i treba biti samo što dalje od njihovih "povoljnosti" ... a onog ko nam je uveo ovakve izvršitelje, zajedno sa njima odvaliti na sve moguće načine ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna