Autor: Nova ekonomija

Info
10.09.2024.
11:16
Vlada Srbije zatražila je od Republičkog zavoda za statistiku da sprovede istraživanje o strukturi cena osnovnih životnih namirnica u maloprodajnim lancima za prvih šest meseci ove godine.
  • MB

    11.09.2024 07:56
    Ukinuti RzzS
    Republicki zavod za ststistiku je parazitski i neuk, nestrucni organ drzsve Srbije, ciji su podaci redovno netacni, koruptivno zahvaceni, stvoreni parazitskim neradom te nazovi institucije, gubicima kojr pravi u Budzetu gradjana, kso i promasena i nestrucna vlada Srbije, kojs umesto brige o gradjanima, vrsi brigu o propalom statisrickom zavodu drzave u dugovima i raspadu, koja tom netacnom statistikom prikriva razne finansijske malverzacije trgovackih lanaca prehrane i trfovine uopste, jer subim marze i do 120 odsto, a ststisricki zavod to ne zna da utvrdi.
  • Voldi

    10.09.2024 11:37
    Jake nam koristi od njihovog istraživanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna