Autor: Beta

Info
10.09.2024.
21:28
Čelnici Srpske demokratije Alekandar Arsenijević i Ivan Orlović pušteni su iz kosovske policije nekoliko sati nakon provođenja.
  • wolf30

    11.09.2024 10:13
    Da, samo udri po svome, to je manir Srba kad treba polizati d*pe strancima. Ej, čoveče, narod u Srbiji stotine, hiljade, pišti, dere se, AV prolazi, oni dobacuju, viču, u centru ispred te njegove kancelarije malo, malo pa neko viče, dere se, a tebi je jednako kad dva srbina dole zvižde jer su tukli klince u gluvo doba noći i to samo jer su Srbi, namerno izazvani. Pa to se namerno radi i radiće se , neće stati... Ašta de su vadili pištolje pa zapucali iz hira i govorili da je neko vadio nož kobajagi.... Ne na svoga, nikad, pa to je princip nacije, čoveče sa pištaljkom.
  • Dule

    11.09.2024 05:34
    Pistalhke
    Шта би било ка бо неко А.Вучићу пиштио у Београду ? Гарантовано робија.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna