Autor: Beta

Info
11.09.2024.
05:06 > 06:37
Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Aleksandar Ivanović ocenio je da Beograd dozvoljava tiho prepuštanje Kosova i Metohije u albanske ruke.
  • Nik

    11.09.2024 20:13
    Pravo je pitanje: šta Srbija treba da uradi po pitanju Kosova. Odgovor ne daju ni opozicija ni vlast. Znamo šta se dešava na Kosovu, Albanci rade na kompletiranju nezavisnosti. Ali, to im ništa ne vredi bez pristanka Srbije. To im Amerikanci nisu rekli kada su im obećali nezavisnost. Ako to uzmemo za polaznu osnovu u obraćanju EU i predložimo im ugovor da oni preuzmu upravljane Kosovom (u nekom dogovorenom periodu, koji se može produžavati) imali bismo situaciju da i Srbi i Albanci mogu mirno da žive i rade, a ne da doživljavaju stresove svaki čas.
  • Cubi

    11.09.2024 12:30
    Dogodine u parizeru
  • МК

    11.09.2024 12:06
    Šta činiti?
    Ne vidimo šta bi Ivanović učinio, nije to rekao! Kako bi se ovaj problem mogao rešiti, a ne rešava se, šta bi predsednik trebalo da uradi, a ne radi? Možda bi ratovao? Pa neka predloži i krene u prve redove!
  • Nepismeni dos

    11.09.2024 11:38
    Pa vi ste ga dokrajčili zar ne
    Ovde sve sručnjaci do moga, znamo ko ste i šta ste, vi ste dali Kosovo, a ne Vučić,
    čuj ovog što nezna da piše, Kosovo je okupirano, pa da ti nisi nam rekao to, mi to ne bi znali.
    Ma ti si Kolumbo, ti si jedan od onih koji stalno nešto pametuju, izgleda da si upijo svu pamet ovog sveta, ti jedino i švrljaš ovde i neznam ko uzima ovo za ozbiljni razum nekih bezveznjakovića.
    Dok je Vučića i narod uz njega i ove vlasti Vučić neće upamti nikad dati ono što ste vi već dali, vi koji pljujete sopstveni narod, vi koji ste mrzitelji Srbije i Srba, vi koji podržavate onu babu koja ide da peva na oluju, vi ste zlo našeg naroda, i zbog takih poput vas otpadnika nikad neće Vučić odustati od onog što su nam oteli i žele da otmu, Kosovo je Srbija i ako je okupirana, a vi smećari, ulizice i žuti tajkuni, ofucani ekolozi i neprijatelji Srbije, žuti ološi, nikad nećete nas pobediti, ovo je napokon prava Srbija koju vodi jedan veliki državnik a vi nikad to nećete imati.
  • Komša

    11.09.2024 11:09
    Kasno
    Kosovo nije srpsko 20 godina....
    Čemu frka sada?
  • Mojsije

    11.09.2024 11:02
    Ju ju
    Samo napreDNO.
  • Djomla

    11.09.2024 10:53
    Posteno bi bilo
    Da predsednik izadje i kaze trenutno je okupirano mi ne mozemo nista ili zivite tako ili se snalazite drzava vam ne moze pomoci.ako se promeni svetska politika kao sto su oni dobili drzavu mi je mozemo vratiti.bilo bi lepo kad bi kao narod bili solidarni da bar ne pljujemo nas narod cak iako ste i upravu.
  • Nismo rod

    11.09.2024 10:37
    @wolf30

    Kakvo jedinstvo dečko, pa ima više nas koji navijamo za vašu propast nego što ima budala koje se lože na Kosovo a vi još fantazirate da bi u slučaju rata bili na vašoj strani.
  • Hm...

    11.09.2024 10:35
    Citat: "Kurti se zalaže za stvaranje velike Albanije i nezavisnu državu koju će joj pripojiti."

    Gde li smo to već čuli? Kako ide ono: Karlobag, Karlovac, Ogulin...Zar se to isto ne radi i pokušava i dan danas sa Bosnom, tj. Republikom Srpskom, i ai Crna Gora se načepljuje?
  • wolf30

    11.09.2024 10:05
    Da ste naučili lekcije iz HR bilo bi vam svima jasno da Kurti radi po tačnim uputstvima hrvata i stručnjaka za to , engleza, kako maltretirati, pritiskati, isterati Srbe. I to se neće završiti KO GOD bio na vlasti u Srbiji, i kako god nešto pregovarao. Na kraju će morati doći do ustanka lokalnih srba ili vojne reakcije Srbije. A ako rat nije opcija, ljudi će otići ali Srbija neće nikad potpisati priznanje jer je to teritorija Srbije, ma ko god ziveo tu i onda će proglasiti okupaciju. Najlakše je kritikovati , ali princip srpstva je jedinstvo. Kad oponenti vlasti shvate u svojim glavama da samo jedno i konstruktivno pristupe problemu biće lakše, a ovako oduvek npr. hrvati trljaju ruke i sa sladostrašćem i sprdnjom gledaju na večiti srpski problem razjedinjenosti. A podguznim buvama plješću i šire crveni tepih kako bi im se još više pos**li na srpski ponos. Kako to nekima ne dolazi u pamet nikad neće biti jasno!
  • 021

    11.09.2024 09:41
    I bolje nego da ginemo.
    To je samo parce zemlje, teritorije, komad necega koji ne pripada coveku
    Sve je to Bozije. A covek je sam postavio granice.
  • Suština

    11.09.2024 08:44
    Od kada se kradikali i kofercijalisti bave politikom, sve vreme su nepomenik i koferče aktivni, Srbija je izgubila sve ratove a za to vreme Srbi su gotovo u potpunosti nestali u Hrvatskoj i na Kosmetu dok nas je u preostalom delu Srbije za 1 milion manje.
  • Милош

    11.09.2024 08:26
    Милош
    Па то је све по Охридском договору и иде све по плану! Народ је знао да је АВ пристао на овако нешто и то је и подржао на Изборима два пута! Шта коме није јасно више?!
  • 9

    11.09.2024 08:24
    Nije tiho
    Imali su oni lep vatromet i proslavu kada je zemara to potpisao u Ohridu . A pogotovo kada je povlačenjem Srba iz svih institucija utro put Republici Kosovo . Što nisu uspeli puškom novi Vuk Branković im je omogućio perom koje je samo pisalo , a poklonjeno još na hoklici u Wašingtonu. I da ne bi "Tite" nikada posle Kosovskog boja Kosovo ne bi ni bilo u sastavu Takozvane države Srbije , a toliko su svi nezadovoljni njegovom vladavinom ,a oduševljeni Četnicima koji nikada tamo nisu ni primirisali.
  • Aleksej

    11.09.2024 08:13
    Skender Musliu
    Zato je Vucic doveden na vlast, nismo za njega glasali sigurno, nego je ubacen i doveden od strane Amerikanaca da zavrsi pricu sa Kosovom (utom dodje crni kos i odgrize vrani nos)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna