Autor: Beta

Info
11.09.2024.
12:10
Tridesetpet godina nakon završetka jugoslovenskog nuklearnog programa, Srbija planira da se ponovo poveže sa ovim izvorom energije koji bi omogućio da se prekine zavisnost zemlje od uglja.
  • Krang

    13.09.2024 13:17
    Sve zbog Zi Jina u Boru kojima je skupo da plaćaju i ovu za njih jeftiniju struju pa hoće da naprave modularnu mini nuklearku da proizvode struju džabe povećaju sebi profit a potrošeno gorivo čije odlaganje košta djavo i po će i ovako da roknu u okna koja su već napuštena za džabe i ko će to da proverava pa naravno niko kao i do sad radili su šta su hteli dok se vlast pravila mrtva iako znaju za sva moguća kršenja zakona i u oblasti rudarstva ekologije gradjevine i čega god hoćeš a da ako naprave tu nuklearku i povežu je na naš elektro energetski sistem još će mi njima da plaćamo struju i to najskuplju moguću onu za povlašćene proizvodjače
  • Мајор Гашпар

    11.09.2024 14:11
    ,,,
    Страх ме и да помислим : ми Срби и нуклеарни реактори.
  • Priprema za

    11.09.2024 13:58
    Francusku nuklearku i otpad?
    Tačno je da uglja ima u izobilju, sli se to ovde retko pominje.
    Građani s' razlogom i opravdano oklevaju i ne žele nuklearke.
    O moratorijumu na nuklearnu energiju su 1989. godine odlučivali stručniji i odgovorniji ljudi od sadašnjih, mahom master menadžera sa kupljenim diplomama.
    Za elektrane postoje filteri, sli nisu dovoljno skupi, kao stadioni i EXPO.
    A postoje i Bor, Majdanpek, Smederevo, Linglong, ..., što se sve nekako često i "slučajno" zaboravlja i ne pominje.
  • T

    11.09.2024 13:20
    T
    Vecina neokleva jer ovakav izvor energije je jedini spas za Srbiju! Mozda oklevaju neki jer u ovoj priči nema ugradnji i partijskih upošljavanja ovo EU gradi i gleda se svaki cent dok uposleni mora biti viskokvalifikovan i školovan sa iskustvom za ovaj posao! Sve ostalo je odavno trebalo izgraditi ali nas je 90-ih rat zaustavio u napredku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna