Autor: Beta

Info
11.09.2024.
19:28
Donedavni poljski evroposlanik za opozicionu stranku Pravo i Pravda, nekadašnji potpredsednik Evropskog parlamenta Rišard Čarnecki uhapšen je danas na aerodromu u Varšavi.
  • vitamin

    12.09.2024 15:41
    Pa ne mislim da je to ovde izmisljeno. Postoji dugo u svetu, Britanci imaju generala koji nije isao u vojnu skolu nego na zurnalistiku.

    Ja sam zavrsio PRAVI fakultet - ne mislim da omalovazavam druge fakultete i studente, nego ono - kod drzave (samo tu je i bilo), 5 godina... Sta sam morao odmah posle - pa da idem da radim, gotova skola, sad radno mesto...

    Firma velika, (sada strana) u sred statuta mrtva-hladna napise da "ne odobrava post-diplomsko obrazovanje". Opa! Menadzer mi je, kad sam trazio jednogodisnju specijalizaciju rekao da je to "divna ideja, da mogu sam da je platim i o svom slobodnom vremenu zavrsim".

    Cuj, necu - ja za taj papir znam dovoljno, nego ce firmi trebati covek.spec za odredjene zadatke, trazi zakon. Eeee, i pod silom zakonskog moranja - upisu me. Kad tamo-vamo, valjda se snasao kako treba i - "ajde ti da kazes da neces vise da studiras"?

    Ne pada mi napamet, reci to ti - ja skoro zavrsio, nego ti ne placas pa nemam zvanicno... Nije platio. To ti je pakost. Sebi je kupio razne diplome, pola sam radova ja pisao - pa on je naime, strucnjak, njemu se moze i da se "obrazuje".

    Znaci ako nisi politicki potrcko, ili mutni biznismen (ovaj jeste mutan) - moze biti da ce Firma da te ometa. Sada sam mator i ne treba mi to vise, realno sam dovoljno poznat u strucnim krugovima da mi par slova ne znaci.

    Ali ne verujem nikome ko postane izvrsna vlast, zatim naucnik. Nema vremena.
  • Leteći taxi

    12.09.2024 09:51
    Kad ovde krenu, pola SNS, vlasti i članova, pravac višegodišnja hladovina.
  • Lenka

    12.09.2024 09:42
    */*/*
    Garant su išli na obuku kod Tome, Stefanovića, Jorgovanke, Šapića. Uh predugačak je spisak. Bojim se da nekoga izostavim, pa da se uvredi
  • Cocco

    11.09.2024 21:29
    Ala je krenulo ove mendžamere sa diplomamaaaaa...
    Epidemija načisto!
    Uskoro se očekuje i ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna