Autor: Beta

Info
11.09.2024.
19:56 > 19:58
U prvih šest meseci ove godine u Evropskoj uniji je i zemljama kandidatima je zabeležen broj slučajeva napada na novinare i kršenja medijskih sloboda kao u celoj 2023.
  • Miki

    12.09.2024 09:00
    Miki
    Nebih se složio u celosti.Slažem se da su sve TV sa nacionalnom frekvencijom pod rezimom AV kao i skoro sve kablovske TV. Imaju zadatak da ga deo hvali deo da ga kritikuje ali prvo mora proci SNS cenzuru! Bitno je da se 24h spominje dobro ili lose jer ignorisanje je nedopustivo! Za mene kao i vecinu slobodnih gradjana trenutno naj objektivniji TV je N1 koji nekada i pretera u kritici ali zaista nepristrasno izveštava bez ikakvog straha i ucena! Čast i naklon malom broju novinara i TV voditelja jer kao sto znamo mnogi nisu odeleli novcu kvadratima i privilegijama od strane AV i time izgubili zauvek kredibilitet i ime novinara! AV im je dao istu slobodu da ga kritikuju sale se sprdaju ali dozirano kroz filtere samo da se ne ignoriše i time predstavlja slobodu medija u njegovoj Srbiji!
  • ceca

    11.09.2024 21:29
    AVistan
    AVistan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna