Autor: Danas

Info
12.09.2024.
09:56
U utorak oko 13.30 časova Srbija je uvozila više od gigavata struje. Tačnije, 1,026 gigavata.
  • Steva

    13.09.2024 13:49
    oj srrbijo med šljivama
    @ Dušan Savić

    A, šta ako se to samo "šteluju" uslovi za prodaju EPS-a ? zar nije po istoj matrici prodat,pardon poklonjen i NAFTAGAS ? Kad su otišle ribe nek ide i tepsija,kaže stara narodna izreka.
  • Anđa

    12.09.2024 13:56
    Pre Stručnjaka iz pečenjare
    Postojeće elektrane su proizvodile dovoljno struje , čak se leti i izvozilo 30% struje. Nuklearka u Srbiji je opasnost i za Srbiju i za ceo region sa ovavim našim " Ljudima od struke".
  • Nikola

    12.09.2024 13:02
    Eto, da li sada vidite zasto PreCednik lobira za Rio Tinto i zasto je u kasarni tol'ko rinto?
    Kada rudnik krene to nema cene? Svako domacinstvo ce dobiti litijumske giga baterije da mogu da rade radijatori, masine za ves i sporeti. Naravno i frizideri da bi prvorodjeni mogao da iskace iz njega sve sa parizerom i majonezom. A vi se jos bunite.
  • Vojvodjanin

    12.09.2024 11:25
    Cestitam patriotama sa one strane na trudu jer i ovo ste upropastili. Da li ce vam nekada doci iz one stvari u glavu da ste nesposobni i da prepustite drugima.
  • Dušan Savić

    12.09.2024 11:12
    ne ne ne i ne
    Opet greška . Zašto to radite?
    Što lepo ne kažete ko je glavni i odgovoran za ovo stanje?
    Zorana Mihajlović.
    Cela njena politika i ministarstvo radilo Obnovljive izvore Energije (OIE) samo za investitore , ne za državu već da se investitorima napuni džep. To je onaj deo što plaćamo na svakom računu.
    I šta nam je to donelo? Ništa zanemarljiv procenat električne energije koji nije siguran snabdevač. Ali zato svaki kWh mi platimo investitoru.
    to što su uništili reke i rečice potoke i zemljište svojim tzv OIE i elektranama sramota.
    Drugo potpisano ko zna kakvi ugovori sa EU umesto da se lepo stave filteri na termoElektrane nee mi ćemo da ugasimo i da plaćamo co2 iako nismo deo EU ali to je dogovor koje države članice moraju da ispoštuju. Ja koliko znam nismo.
    Onda 2 godine zavlačenja ministarstva da izda dozvolu za novi kop uglja???? to nikom ništa? Da li je to uticalo da nemamo ugalj? Da naravno itekako.
    I najbitnije zadnji dan njenog mandata dala je ugovor američkoj kompaniji za najveću solarnu elektranu u Srbiji. Otkud to pa to je američki čovek.
    Ali ne mi smo ruska gubernija.
    O grčiću bih mogao svašta napisati ali evo malo da se podsetite ko vam je odgovoran.
    Znači imamo veliko ulaganje u OIE koji ne doprinose povećanju proizvodnje. Samo zavlačenje i pranje para. Drugo nemamo klasičnu proizvodnju i ulaganje u najbolje sisteme peoizvodnje nuklearnu i hidro energiju. To je zabranjeno to nije in.
  • Gradjanin

    12.09.2024 11:03
    Gradjanin
    Treba snabdjeti strujom sve one strane investitore koje je AV doveo.
  • Jah

    12.09.2024 10:57
    Od izvoznika vide i struje mi postadosmo uvoznici
  • Osveta loših đaka!

    12.09.2024 10:53
    A kako može biti išta drugačije ako On mora biti mirođija u svakoj supi, ako nema ni jedne odluke bez njega, ako oko sebe okuplja samo poslušnike i ako je svima njima jedini interes - LIČNI interes?!
  • dz0

    12.09.2024 10:45
    Pa poenta je da burazerske firme za uvoz izvoz nesto zarade. Kad pustis ratne profitere svercere da ti vode zemlju, sutra cemo i vazduh kupovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna