Autor: 021.rs

Info
13.09.2024.
09:33 > 09:35
Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Zrenjanin Sonje Pernat ocenila je danas da nije u redu što Vlada Srbije daje kineskoj kompaniji Linglong milione evra državne pomoći.
  • Milovan

    13.09.2024 21:09
    Dokle god ono što se zove opozicija ima ovakve kadrove,koji pričaju samo da bi nešto rekli koliko god to bilo glupo ništa od vlasti!
  • Novosadjanin

    13.09.2024 20:56
    Glasali ste, dobili ste
    A kako odn. za koga glasaju ti Zrenjaninci !? I zašto se ni posle skoro 30 godina ne mogu da slože oko izgradnje vodovoda !?
  • predrag

    13.09.2024 15:08
    @ student
    Slazem se da je to borba na 2 fronta, pojedinac i drzava/velike firme.
    Mozemo kao ona Greta da ne putujemo avionom i sl.
    Ili bar smanjimo i pazimo na sitnije stvari.
    Ali mislim da drzava svojim nemarom (voda u NS ili ZR ili nekontrola pesticida..) i tolerancijom prema stranim prljavim proizvodnjama puno vise stete pravi od pojedinaca.
  • Student

    13.09.2024 14:42
    nonsense
    Dragi Predraže zar ne misliš da više prljavštine ostavljaju za sobom građani (plastika, pikavci, tehnika...). Otpad mnogi bacaju gde stignu. Zagađuju se zemljišta, reke, jezera... Ovo sve navedeno ja nazivam problemom, tj. prljavim. To što su ove neke fabrike prljave, je u poređenju sa našim načinom življenja, tj. svesnosšću zagađenja kojeg stvaramo, PRAKTIĈNO ZANEMARLJIVO. Pišem vam ovo kako bi ste razumeli sve one koji će vam se nasmejati na vašu izjavu i odmahnuti glavom.
  • Ташоли

    13.09.2024 13:15
    Прво, ово није прва фабрика гума у Србији (Пирот, Крушевац, Инђија), али је прва кинеска, што је изгледа наручени проблем са запада.
    Друго, тешко да је земља у Банату најплоднија у Војводини, напротив. А и заузета квадратура је мизерна.
    Треће, какве везе има (се факто) проблем ЗР са водом са овом фабриком?
    Све у свему, са оваквим будалаштинама тешко ћете до власти.
  • Miloš

    13.09.2024 12:40
    Imam utisak da je kritika o izgradnji fabrike za proizvodnju guma u Zrenjaninu samo zato što je u pitanju Kineska investicija pri tom nikom ne smetaju Kineske investicije u celojEU. u Nemačkoj nema grane industrije,luke gde Kinezi nisu vlasnici,samo je ovde to problem.A što se tiče vode mi Zrenjaninci znamo za to desetinama godinama u nazad i nadamo se da će se uskoro rešiti.
  • predrag

    13.09.2024 12:34
    Jeste nenormalno da ZR posle Tita nema vodu.
    Vidim da nase pro-americke stranke ne vole da se poslovi daju Kinezima.
    Tu su i Japanci sa Tojom i ko zna ko sve.
    Sve u svemu drzava postaje deponija za svetsku prljavu proizvodnju.
  • Banacanin

    13.09.2024 12:08
    Recite jvala lokalnoj vlasti
    Nek se zahvale lokalcima koji vec 30godina dozvoljavaju nekontrolisano tretiranje zemljista pesticidima. Niko ne sme da kaze javnosti da je usled toga, pesticidno dejstvo prodrlo do podzemnih voda toliko duboko, da ni jedan precistac ne moze dovoljno dobro da procisti vodu.
  • Nikola

    13.09.2024 11:28
    To je treća fabrika koja proizvodi gume,Pirot jedno 50 godina,Inđija od pre neku godinu i sve su sad investitore da zapada,ovo je Kineska,jer to problem,A pitanje vode i Zrenjaninu nije od juče to je decenijski problem koji ste vi imali priliku 12 godina da rešite pa ništa,
  • Samo kazem

    13.09.2024 10:22
    Nikada Zrenjanincima ne bih dao vodu. Posto su simbol beskicmenjackog naroda. Uzimaju im i vazduh sto je ok, cutace, a sledece je da im se uzme hrana. I na to ce cutati. Cisto da se eksperimentise koliko ljudi mogu da trpe, a da ne reaguju i glasaju uvek za iste, one sto im unistavaju zivot.
  • Ime

    13.09.2024 10:04
    Naslov
    Ne daje njima drzava to vec narod.
    To kad shvatimo onda ce biti drugacije.

    A vi iz SSP-a ste isti lesinari kao i ovi u SNS-u .... niko tu ne radi (ni ne misli) za prosperitet drzave i naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna